Hackman Barnebestikk – Mummi Bestikk

0
Hackman Mummibestikk

Hackman Mummibestikk

**Mummi bestikk selges i dag av Arabia som også selger Mummikoppene.

Hackman barnebestikk er en serie med Mummi bestikk designet av Tove Slotte-Elvant basert på Tove Jansson sine populære figurer. Tove Slotte-Elvant er også designeren bak Arabia sin serie av Mummikopper så disse passer godt sammen.

Mummi bestikk er en serie barnebestikk fra Hackman og finnes i en rekke kombinasjoner. Du vil finne serier som «Mummis første snø», «På sjøen» og «Kjærlighet». Den litt spesielle serien «Mummi på eventyr – flytter» i svart/hvit finnes også i bestikk.

Bestill Hackman Mummi Bestikk hos Shopping4Net.no!

Du vil også finne Mummi bestikk med mange av de ulike karakterene som Snusmumriken, Hemulen, Stinky, Politimesteren og selvfølgelig Lille My og Mummi familien.

Flere Mummibestikk Motiver

Flere Mummibestikk Motiver

Hackman Mummi bestikk har også egne isskjeer, kaffeskjeer og kakespader med de ulike motivene på.

Se oversikt og bestill her!

Selv om dette er designet som barnebestikk tror jeg også mange voksne vil sette pris på denne bestikkserien fra Hackman. Bestikket er laget i 18/10 rustfritt stål. Bestikket kan vaskes i oppvaskmaskin.

Se flere av Bestikkene i Mummiserien her!

Annet Hackman Bestikk

Hackman Bestikk

Hackman Bestikk

Hackman bestikk finnes også i en rekke, mer voksne, serier. Et eksempel er dette bestikksettet på 24 deler i gaveeske i serien Carelia. I samme serien finner du også et eget serveringsbestikk.

Bestill Carelia Bestikk fra Hackman!

Carelia er et elegant bestikk som kan benyttes både til hverdags eller til finere anledninger.

Annet Bestikk: