Hamburgerpresse Fra Sagaform – Imponer med Hjemmelaget Hamburger!

0
Hamburgerpresse Sagaform

Hamburgerpresse Sagaform

Når det kommer til grilling er det få ting som slår en ordentlig hjemmelaget hamburger. Med en Sagaform BBQ hamburgerpresse sørger du for at dine hjemmelagede hamburgere får en perfekt form og konsistens.

Se Sagaform sitt utvalg i BBQ produkter!

Advarsel: Etter at du har startet å bruke denne Sagaform hamburgerpressen, og blitt vant til ekte hjemmelagede burgere, vil ikke tårnet med frossenburgerne kjøpt på Svinesund lenger kunne leve opp til dine forventninger til god grillmat.

Enkel Hamburgerpresse

Du kan selvfølgelig forme dine hjemmelagede hamburgere for hånd. Sagaform hamburgerpresse gjør ikke bare denne jobben enklere. Den sørger også for at hamburgerne får en symmetrisk form og at de ikke faller fra hverandre på grillen. Kjøttet blir presset sammen slik at burgeren blir mer kompakt og dermed enklere å behandle.

Enkel og Dobbel Hamburgerpresse

Sagaform BBQ hamburgerpresse kommer i enkel og dobbel utgave. Begge hamburgerpressene kommer med tilpassede håndtak som sørger for godt grep og samtidig enkel pressing av burgere.

Bestill Sagaform Hamburgerpresse hos NordicNest.no!

Den enkle hamburgerpressen har en diameter på 11,5 cm. Den doble hamburgerpressen er oppgitt med en lengde på 28 cm, så med håndtak og annet kan man anta at begge to lager like store hamburgere.

Hvor stort ditt behov er for en dobbel hamburgerpresse må du vurdere selv.

Varier dine Hamburgere

Med hjemmelagede hamburgere åpnes mulighetene for å lage sine egne variasjoner også i hamburgerkjøttet. Du kan lage barbecue burger ved å mikse inn hvitløk og barbecue saus, gå ekstra avansert med cheeseburgeren ved å blande osten inn i selve hamburgerkjøttet, bland krydder og salsa inn i tex-mex burgeren eller prøv deg frem med nye og eksperimentelle oppskrifter.

For de som er opptatt av et sunt kosthold vil hjemmelagede hamburgere åpne for å gi deg mer kontroll på hva som faktisk er i hamburgerne du spiser. Benytt mager karbonadedeig og kombiner med andre sunne ingredienser. Kombiner med grønnsaker og et grovt hamburgerbrød så har du raskt et sunt måltid.

Sagaform hamburgerpresse er laget i aluminium og solid melaminplast for ekstra holdbarhet.

Bestill Sagaform hamburgerpresse hos NordicNest.no