Hammershøi Lysestake og Telysholder

0

I Kähler sin Hammershøi serie finner man et bredt utvalg av lysestaker og telysholdere. Lysestakene og telysholderne i Hammershøi serien fra Kähler fungerer godt som dekor på stuebordet, eller på en egnet benk eller hylle.

Hammershøi Lysestake

Hammershøi serien fra Kähler kjennetegnes gjerne av de markante nedadgående rillene. Designet er utviklet av Hans-Christian Bauer etter inspirasjon fra et gammelt bilde av pottedesigner og kunster Svend Hammershøi.

Se Oversikt over Hammershøi Lysestaker!

Finn Telysholdere fra Hammershøi!

Hammershøi Telysholder

Hammershøi serien ble lansert i 2015, og har på kort tid rukket å bli en populær serie i Kähler sitt sortiment. Ved siden av lysestaker og telysholdere finner man også serviser, vaser, salt og pepperbøsser og annet.

Kombiner Hammershøi Lysestake og Telysholder

Ulike størrelser Hammershøi lysestake

Hammershøi er en serie der produktene lett lar seg kombinere. Her kan man sette sammen ulike lysestaker og telysholdere, og skape et pent arrangement.

Se Oversikt over Hammershøi Lysestaker!

Finn Telysholdere fra Hammershøi!

Hammershøi Lysestake Farger

De ulike fargene i Hammershøi-serien passer også godt sammen. Her kan man velge mellom den mørke indigo blåfargen og kombinere denne med den lysere himmelblå, grønn, antrasitt grå, plommelilla, petrol blå, mint, marmorgrå, rosa og hvit.

Lysestaker og Telysholder fra Hammershøi

Hammershøi lysestake finnes i en høy og smal utgave, samt i en rund utgave. Begge utgavene finnes i et bredt utvalg av farger og størrelser. Den høye smale utgaven finnes i størrelser på 13, 17 og 21 cm.

Se Oversikt over Hammershøi Lysestaker!

Finn Telysholdere fra Hammershøi!

De runde utgavene av lysestaken finnes i størrelsene mini med en høyde på 4,5 cm, liten med høyde på 5,5 cm, medium med høyde på 6,5 cm, og stor med en høyde på 10 cm.

Hammershøi Telysholder Indigo

Hammershøi telysholdere kommer også i et bredt utvalg av både størrelser og farger. Liten med høyde på 5 cm, medium med høyde på 6,5 cm og stor med høyde på 9 cm.

Utvid Samlingen med Hammershøi Minivaser

Hammershøi Miniatyrvaser

Lysestakene og telysholderne fra Hammershøi kan også kombineres med deres serier med minivaser. Disse vasene egner seg godt til å pynte opp med blomster, men kan også benyttes uten.

Se Ulike Hammershøi Miniatyrvaser!

Seriene med Hammershøi minivaser består av vaser i tre ulike størrelser. Liten vase med høyde på 5,5 cm, medium vase med høyde på 6,5 cm, og stor med høyde på 8,5 cm.

Finn Hammershøi Lysestaker hos Nordic Nest!

Miniatyrvasene er tilgjengelig i flere ulike kombinasjoner av de ulike Hammershøi fargene.

Ved siden av miniatyrvasene kan Hammershøi lysestaker og telysholdere selvfølgelig også kombineres med Hammershøi servise.

Hammershøi Miniatyrvaser