Hjemmelaget Iskrem – Inspirerende Oppskrifts-bøker

0

Stadig flere blir oppmerksomme på at det er mulig å lage iskrem selv, hjemme i sitt eget kjøkken. Det er mange fordeler med hjemmelaget iskrem. For det første smaker den ofte bedre en den industriproduserte, og du vil samtidig ofte få en iskrem laget med naturlige og ferske råvarer.

Under har vi samlet noen gode og anerkjente oppskrifts-bøker om hjemmelaget iskrem. I disse oppskriftsbøkene finner du oppskrifter på iskrem som du kan lage med og uten iskremmaskin. Dette varierer naturlig nok fra bok til bok. Du finner oppskrifter på fløteis, pinneis, sorbet, iskaker, yoghurtis og mye mer.

Her finner du Iskremmaskin:

Jan og Eyvind Hellstrøm – Iskremfabrikken

iskremfabrikkenMesterkokk Eyvind Hellstrøm og hans bror Jan tar oss med tilbake til barndommens Moss der de vokste opp på onkelens iskremfabrikk.

Oppskriftene varierer fra sjokoladeiskrem og vaniljeiskrem til pærer med lakrisiskrem, sundae, amaretto iskake, pistasjiskrem, aspargessorbet og mye annet.

Du kan se en komplett liste over oppskriftene i Iskremfabrikken hos Hobbykokken.no

Det er de naturlige råvarene som står i sentrum når Hellstrøm presenterer sine iskremfavoritter. Sammen med iskremoppskriftene finner du også en rekke historier.

Les mer om boken på Bokkilden.no!

Elisabeth Johansson – Hjemmelaget Is

hjemmelaget-isElisabeth Johansson er en av Sveriges mest kjente oppskriftsutviklere og kokebokforfattere, og i boken «Hjemmelaget Is» presenterer hun 170 oppskrifter på ulik hjemmelaget iskrem.

Smakene i boken varierer fra jordbær, bringebær, blåbær, vanilje, sjokolade og straciatalla til lakris, peppermynte, melon og pistasj. I boken finner du iskrem med og uten iskremmaskin, sorbeter, iskrem på pinne, iskaker og mye mer.

Gyldendal.dk finner du et utklipp av de første sidene i boken slik at du kan få et bedre inntrykk av innholdet. Utdraget fra iskrem-boken finner du her!

Les mer om boken hos Bokkilden.no!

Nicole Emson – Ispinner

IspinnerIspinner er en bok om hjemmelagede pinneis. Nicole Emson er opprinnelig fra Texas, men har bodd i Sverige i flere år. Hun driver iskrembutikken StikkiNikki i Stockholm og det er med bakgrunn i dette at hun har skrevet boken.

Boken inneholder 50 oppskrifter på pinneis, eller ice pops. Smakene finnes i en rekke variasjoner og du vil finne is med salt lakris og sitron, mangosorbé, pære og honningis, popkornis, vaniljeis med bourbon, kokos-iskrem, frisk fruktis, is med salt karamell, spicy margarita-sorbé og sjokoladepuddingis.

For en full oversikt over innholdet i boken kan du se listen hos bennetagency.com (Engelsk)

Les mer om boken hos Bokkilden.no!