Höganäs Krus – Kaffekopper i Stentøy med Fat

0

Höganäs sine populære krus er designet for den avslappende kaffepausen. Dette kan være en pause på jobben, en pause sammen med venner, eller en pause når du sitter alene foran skjermen, med en god bok, eller bare med tankene dine.

Höganäs Kaffekopp

Höganäs kopper er laget i solid stentøy og kommer sammen med passende trefat laget i eik. Det solide stentøyet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Trefatet i eik kan benyttes som bordbrikke men fungerer også som et lokk til koppen dersom du ønsker å ta vare på varmen.

Kaffekoppene er designet i et mykt design med runde former og lune farger. Koppene kommer i fargene grafittigrå matt, eplerød blank, grå, sjøgrønn blank og hvit blank.

Höganäs Kaffekopp bestiller du hos NordicNest.no!

hoganes-keramikk

Koppene fra Höganäs kommer i to utgaver. «Tekrus» koppene har en størrelse på 50 cl. og er dermed en større utgave. Kaffekoppene er den andre utgaven og har en størrelse på 33 cl.  Det er selvfølgelig ingen som nekter deg å benytte tekoppene til kaffe eller omvendt.

Se Utvalget innen Höganäs Krus hos Nordic Nest!

Höganäs Keramikk

hoganes-krus

Höganäs Keramikk har laget kaffekopper siden tilbake i 1909 og har gjennom flere generasjoner vært en naturlig del av den svenske kaffepausen. Den nyeste utgaven av kaffeserviset er utviklet at designteamet «Front» og ble klart i 2010.

Ved siden av Höganäs krus finner du i samme serien også flere andre servisedeler i samme fargevalg. Dette omfatter asjetter og forskjellige skåler, tekanne og mugge til vann eller juice. Dette er praktisk om du ønsker å utvide kaffepausen med et rundstykke eller med noen småkaker.

Höganäs Keramikk er en del av Rörstrand som er en av Sveriges største produsenter av servise og porselen. I tillegg til Höganäs står de også bak Mon Amie servise, Swedish Grace og Ostindia servise.

Klikk her for å Bestille Höganäs Krus og Kaffekopper!

hoganes-krus-tekanne