Höganäs Tekanne – Te-servise fra Höganäs Keramikk

0

Höganäs tekanne er en lekker tekanne laget i stentøy eller keramikk. Tekannen er tilgjengelig i fargene grafittgrå, rød og hvit, samt blank hvit og blank grå.

Tekannen fra Höganäs har et volum på 1,5 liter, noe som gir god plass til te, både til deg og dine gjester. Tekannen er utstyrt med en tesil i metall sammen med et pent fat i tre som den kan stå på.

Bestill Höganäs Tekanne hos NordicNest.no!

Höganäs Tekanne

Höganäs Tekanne

Fra Höganäs følger også matchende tekopper med volum på 33 eller 50 cl. Disse er utstyrt med et eget trefat som matcher tekannens. Tekoppen er tilgjengelig i de samme fargene som Höganäs tekanne.

Tekanne fra Höganäs med Skandinavisk Design

Höganäs Keramikk er et Svensk design/keramikk firma, og deres design passer derfor naturlig nok godt inn i den skandinaviske designtradisjonen.

Höganäs tekanne har et skandinavisk rustikt preg. Tekannen og det matchende serviset er designet i rene, myke og enkle linjer, samtidig som det får frem en følelse av kvalitet.

Se Utvalget innen Höganäs Tekanne her!

Höganäs Tekanne og Servise

Det store volumet på Höganäs tekanne sørger for at du har nok te til både deg selv og dine gjester. Med 1,5 liter te i kannen har du plass til flere kopper. Om du ønsker en mindre porsjon er du selvfølgelig ikke nødt til å følge hele kannen.

Se Flere Tekanner!

Fargerikt Servise fra Höganäs

Sammen med Höganäs tekanne finner du også mye spennende innen deres servise. Vi har allerede nevnt deres kaffe- og tekopper med størrelse på 0,33 og 0,5 liter.

Ved siden av finner du også et godt utvalg i ulike asjetter og dyptallerkener med de samme fargene som man finner på tekannene. I denne serien fra Höganäs finner du også en lekker melkekanne med volum på 0,5 liter som passer godt til melk eller fløte. Videre finner du ulike paiformer og serveringsskåler.

Bestill Höganäs Tekanne og Serviser hos NordicNest.no!

Höganäs Tekanne