Holmegaard Vinglass

0

Holmegaard Vinglass

Da grevinne Henriette Danneskiold-Samsøe etablerte Holmegaard i 1825 var det med filosofien at danskene skulle ha et godt drikkeglass laget med integritet.

Holmegaard vinglass kommer i flere modeller og til flere vintyper.

Besøk NordicNest.no for å få en oversikt,
og for å bestille Homegaard vinglass!

Holmegaard Perfection Vinglass

Holmegaard Perfection Vinglass

Holmegaard Perfection Vinglass

Holmegaard Perfection vinglass er designet av Tom Nybroe og kommer i utgaver både til rødvin, hvitvin og champagne, i tillegg til ulike drinkglass.

Se Utvalget innen Holmegaard Perfection Glass!

Glassets er formet med en liten vinkel som klart viser hvor høyt i glasset vinen skal skjenkes. Dette gjør at den som skjenker vin slipper å tenke på om de skjenker for mye eller for lite.

Denne linjen er samtidig med på å skape identiteten til dette vinglasset og gi den et elegant og strømlinjeformet uttrykk.

Holmegaard Perfection Vinglass bestiller du her!

Holmegaard Cabernet Vinglass

Holmegaard Cabernet Vinglass

Holmegaard Cabernet Vinglass

Cabernet serien fra Holmegaard er designet av Peter Svarrers, og er utviklet for å gi deg en best mulig vinopplevelse. Glasset er designet for å få til dette ved å kombinere modernisme, funksjonalitet og eleganse.I Cabernet serien fra Holmegaard finner du i tillegg til vinglass for rødvin og hvitvin, både cognacglass, champagneglass, tumblerglass, drammeglass og ølglass.

Holmegaard er dansk hoffleverandør av glass. Besøk NordicNest.no for å få en bedre oversikt over de forskjellige vinglassene fra Holmegaard.

Holmegaard er Danmarks eldste og største glassverk. Glassverket benytter seg av sin stilrene danske design og produserer glass i høy kvalitet.

Se også vår oversikt over hvitvinsglass og rødvinsglass!

Andre Vinglass: