Iittala Tools Ovnsform – Ildfast Form i Børstet Rustfritt Stål

0

Iittala Tools er en serie med kjeler, gryter og stekepanner i børstet rustfritt stål. I Tools serien fra Iittala finner du også et utvalg av ildfaste former, eller ovnsformer, i tilsvarende design.

De ildfaste formene i børstet rustfritt stål fra Iittala er designet av Björn Dahlström, og har et røft og industrielt design. Det industrielle designet er med på å sette et unikt preg på disse ovnsformene.

Bestill Iittala Ovnsform hos KitchenTime

Iittala Tools Ildfast Form

Iittala Tools Ildfast Form i Børstet Rustfritt Stål

Iittala Tools ildfast form er designet i børstet rustfritt stål. I bunnens kjerne er det en innebygget kjerne med aluminium som sørger for god og jevn varmefordeling. Dette gjør at maten blir jevnere oppvarmet, samtidig som prosessen er mer effektiv.

Designere Björn Dahlström utviket designet og funksjonaliteten til redskapene i Tools serien i samarbeide med både erfarne kokker og materialeksperter for å finne den rette kombinasjonen av funksjon og design.

Bestill Iittala Ildfast Form hos KitchenTime.no!

Iittala Tools ovnsform i stål er utstyrt med generøse håndtak, slik at det skal være lettere å flytte på den. De store håndtakene er samtidig med på å få frem det flotte, industrielle designet.

De ildfaste formene er tilgjengelig i to ulike størrelser. Den største formen har en størrelse på 41 x 37 x 6 cm, og den minste har en størrelse på 36 x 24 x 6 cm. Begge disse ovnsformene fra Iittala er store størrelser. Le Creuset sin store ildfaste form har til sammenligning en lengde på 32 cm. Se flere ildfaste former!

Iittala Tools Ovnsform

Iittala Tools – Mer enn Ildfaste Former

Iittala Tools serien av Björn Dahlström inneholder mer enn bare ildfaste former. Ved siden av de ildfaste formene finner du i Iittala Tools serien også gryter på 2,3, 5 og 8 liter. Disse grytene er, på lik linje med de ildfaste formene, laget i børstet rustfritt stål.

Se Hele Iittala Tools Serien i Børstet Rustfritt Stål!

Videre finner du ulike stekepanner, traktørpanne, sauskjele og kasserolle. Dette gjør at du kan kombinere din Iittala ovnsform med andre stekepanner og gryter.