Iittala Ølglass – Elegante Ølglass fra Iittala Essence

0

Iittala ølglass er flotte og elegante ølglass designet av argentineren Alfredo Häberli. Ølglassene er en del av Essence serien som også inneholder ulike vinglass og champagneglass.

Iittala Ølglass

Bestill Iittala Ølglass her!

Halvliterglassene (0,48 l) fra Iittala er utformet i elegant stil med en smal stett som holder glasset oppe. Dette i tråd med vinglassene i Iittala Essence serien. Dette gjør at ølglassene passer godt sammen med andre typer glass på et selskapsbord eller tilsvarende.

Iittala Ølglass finner du hos Bakeren og Kokken!

Det smale stettet er også med på å gjøre Iittala ølglass mer unike og skille seg fra de mer robuste og tøffe ølglasset. På tross av dette har ølglasset, med en kapasitet på 0,48 liter, fortsatt god plass.

Iittala Ølglass Fremhever Smaken

Selv om Alfredo Häberli har sørget for at Iittala ølglass er elegante og passer godt sammen med de andre glassene i Iittala Essence serien, er det først og fremst opplevelsen av ølet som har stått i fokus.

Iittala Essence Ølglass

Ølgasset er designet nettopp for å få frem smakene og aromaen i ølet. Navnet «Essence» har glassene i serien fått fordi målet er å få frem selve essensen i drikken, om det er øl eller vin.

Iittala ølglass selges i sett på 2 og 4 glass. Videre i serien finner du også matchende vinglass, champagneglass, vannglass og annet.

Bestill Iittala Ølglass hos Bakeren og Kokken!