Iittala Taika Krus – Kopper og Krus med Magi!

0

Ordet «Taika» er finsk og betyr «magisk» på norsk. Iittala Taika krus tar deg med inn i de magiske finske skoger, med mystikk og spenning. Illustrasjonene på Taika koppene minner om trolske eventyr og mystiske dyr fra folklorene.

Iittala Taika Krus

Iittala Taika Krus

Iittala Taika ble designet av den Finske designeren Klaus Haapaniemi og viser klart hans fasinasjon for detaljer. Illustrasjonene er malt på de klassiske servisedesignene Aika utviklet i porselen av Heikki Orvola.

Bestill Iittala Taika Krus hos NordicNest.no!

Ulike Typer Taika Krus

Iittala Taika kopper og krus kommer i flere ulike modeller. Deres store krus har et volum på 4 dl og kommer med hank.

Videre finner du i Iittala Taika serien en gruppe med cappuccino kopper. Disse koppene har et volum på 2 dl og kommer med hank. Cappuccino koppene kan også kombineres med et matchende fat med tilsvarende Taika mønster.

Se Utvalget Innen Kopper og Krus hos NordicNest.no!

Iittala Taika Krus

I Iittala Taika serien finner man også espresso kopper. Espresso koppene har et volum på 1 dl og selges i par på to stykker. I pakken finner du også matchende asjetter eller fat til koppene. (Espresso koppene selges også enkeltvis så les produktinfo hos forhandler).

Iittala Taika Espresso Kopper

Iittala Taika Espresso-kopper!

Alle de ulike krus og kopper i Iittala Taika serien er tilgjengelig i fargene rød, blå og sort. I forbindelse med Taika serien sitt 10-års jubileum i 2017 ble det også lansert en hvit utgave av serien som kun vil være tilgjengelig for en kort periode.

Bestill Iittala Taika Kopper og Krus hos NordicNest!

Iittala Taika Kopper og Tallerkener

Iittala Taika Kopper og Tallerkener

Annet Servise og Tekstil i Iittala Taika Serien

IIttala Taika serien begrenser seg ikke kun til kopper og krus. I serien finner du også asjetter og tallerkener i flere ulike størrelser. Videre finner du et bredt utvalg i ulike kanner, serveringsfat og serveringsskåler.

I 2014 ble Taika serien fra iittala også tilgjengelig på ulike tekstiler og finnes som dekor på kjøkkenhåndklær, putetrekk og Taika pledd.

Se Mer Servise og Tekstiler fra Iiitala Taika Serien hos NordicNest!

Iittala Taika