Isbitform – QuickSnap Isbitformer fra Joseph Joseph

0
Isbitform

Isbitform

Om du ønsker å ha isbiter tilgjengelig og ikke ønsker å gå til innkjøp av en isbitmaskin vil en isbitform være en god løsning.

Problemet med isbitformer er ofte at det er vanskelig å få ut isbitene på en god måte. Isbitformen må vris og dunkes i benken for å få løs isbitene, og det er sjelden den isbiten du planla som faller ut først.

Her finner du Joseph Joseph Isbitform!

Joseph Joseph har laget en smart løsning på dette med deres QuickSnap isbitform. Joseph Joseph sine isbitformer har en egen klikkfunksjon for hver isbit som gjør at isbiten lett løsner fra plassen sin slik at du kan ta den i glasset.

Se Video med Joseph Joseph QuickSnap Isbitform

I videoen over ser du hvordan QuickSnap isbitform virker i bruk. Først vrir du på isbitbrettet for å løsne opp isbitene. Måten isbiten er fryst i sine representative isbitformer gjør at den holdes igjen i formen.

Bestill Joseph Joseph QuickSnap her!

Deretter benytter du de ulike QuickSnap knappene under hver isbit for å frigjøre isbiten. Når denne benyttes, knekkes den delen som holder igjen isbiten av, slik at bare de ønskelige isbitene løsner og ikke alle sammen samtidig.

Se også omtale av WMF Isknuser

Isbitformene fra Joseph Joseph har plass til 12 isbiter i hvert brett og er tilgjengelig i fargene grønn og rosa.

Andre Typer Isbitformer

Ønsker du en større isbitform kan kanskje dette 32 biters isbrettet fra Lékué være et godt alternativ.

Isbitformen rommer 32 store isbiter, er laget i silikon der du kan velge mellom rød eller blå farge.

Finn Lékué 32-biters Isbitformer Her!

Lékué har også flere ulike brett i sitt utvalg innen isbiter. I samlingen finner du 3D-tall fra 0-9, sylinderformede, kuleformede, triangler, roser, hjerter samt deres ulike Ice Cube XL modeller med mere.

For å se en større oversikt over de ulike isbitformene fra Lékué kan du besøke denne siden.

Relaterte Produkter: