Isknuser – Loft Bar Isknuser fra WMF

0
Isknuser

Isknuser

Er du glad i å lage drinker vil en isknuser kunne hjelpe deg i å lettere kunne lage en rekke ulike drinker hvor man helst bør ha knust is.

Loft Bar Isknuser fra WMF er en lekker designet manuell isknuser der man benytter en sveiv på siden for å knuse isbitene.

Bestill WMF Loft Bar Isknuser hos KitchenTime.no!

Ulikt fra mange isknusere i blendere og andre automatiske isknusere vil ikke Loft Bar fra WMF knuse isen til fuktig slush men heller sørge for å knuse isbitene opp i mindre og mer passende biter.

Manuell Isknuser med Kniver i Rustfritt Stål

Loft Bar isknuser har et lokk i krummet metall og en samlingsskål i solid plastikk. Knivene som knuser isen er laget i rustfritt stål for å gi styrke til knusingen, samt for å beskytte mot framtidig rust.

Den flott designede isknuseren tar seg flott ut i baren eller på kjøkkenbenken. Ha en passelig porsjon isbiter i maskinen og snu på sveiven til isbitene er knust.

Les mer om WMF Loft Bar Manuell Isknuser hos KitchenTime.no!

Man kan velge om man kun vil lage knuste isbiter til den aktuelle drinken, eller knuse mer isbiter og benytte den gjennomsiktige isbitmottakeren til å servere isbitene på bordet der drinkene lages.

En av de største grunnene til å benytte Loft Bar Isknuser fra WMF er at den deler isbitene i mindre isbiter istedenfor å male de om til fuktig slush. Om du kjører isbitene i en blender vil de ofte male opp isbitene slik at de blir mer flytende.

Andre Bar Relaterte Produkter fra WMF

wmf-barutstyrWMF Loft Bar har en rekke produkter til miksing av drinker. Dette omfatter drinkshaker, isskje, målebeger til drinker, istang og isbøtte til isbiter.

Se produktene i WMF Loft Bar serien hos KitchenTime.no

WMF har også flere vin- og champagnekjølere som denne i serien Jette laget i rustfritt stål.

Bestill Isknuser fra WMF Loft Bar Her!

Relaterte Produkter: