Jamie Oliver Pizzastein – Sprø Bunn med Pizzastein

0

Med en pizzastein får du den sprø bunnen som man gjerne ønsker seg få klassiske italienske porsjonspizzaer. Med Jamie Oliver pizzastein kan du få den sprø stenovnsbakte pizzabunnen hjemme i din egen stekeovn.

Jamie Oliver Pizzastein

For å benytte Jamie Oliver pizzastein må du først varme pizzasteinen i stekeovnen. Dette gjøres fra kald stekeovn, slik at pizzasteinen får en jevn temperaturovergang. Unngå å sette en kald pizzastein i en varm ovn, da dette kan føre til at steinen sprekker. Unngå også å vaske pizzasteinen i vann mens steinen er varm.

Jamie Oliver Pizzastein Bestiller du hos Bakeren og Kokken!

Mens pizzasteinen og stekeovnen varmes opp kan du forberede pizzaen. Et godt tips her er å benytte maismel under bunnen på pizzadeigen for å unngå at den brenner seg fast i pizzasteinen. Benytt gjerne en pizzaspade for å flytte pizzaen ut og inn av ovnen.

Rund Jamie Oliver Pizzastein

Jamie Oliver pizzastein er laget i rund utgave, og har en diameter på 33 cm. Til sammenligning har en klassisk Pizza Grandiosa en diameter på 28,5 cm. Nå er ikke nødvendigvis Jamie Oliver pizzastein laget for å steke Grandiosa, men det gir et bilde av størrelsen på pizzaene man kan lage.

Lag Stenovnsbakt Pizza

Pizzasteinen fra Jamie Oliver er laget i keramikk, og kan håndtere temperaturer opp til 600 grader. Sammen med pizzasteinen følger også et enkelt stativ slik at man lettere kan flytte pizzasteinen. Stativet gjør det også enklere å servere pizzaen på bordet. Pass dog på at pizzasteinen kan være varm.

Se også: Morsø Pizzaovn

Jamie Oliver – Den Nakne Kokken

Jamie Oliver

Jamie Oliver er en verdenskjent kokk og mediepersonlighet. Med flere populære TV-programmer og kokebøker har Jamie Oliver bygget opp en stor karriere innen matbransjen.

Bestill Jamie Oliver Pizzastein hos Bakeren og Kokken!

Jamie Oliver hadde sitt første TV-program i 1998 da han debuterte med programmet «The Naked Chef». Siden den tid har han hatt flere populære TV-serier på luften. Han har også startet flere ulike restauranter, blant annet Jamie’s Italian på Aker Brygge i Oslo.

Jamie Oliver har også lansert en rekke ulikt kjøkkenutstyr. Ved siden av Jamie Oliver pizzastein har han blant annet lansert Jamie Oliver stekepanner i samarbeid med Tefal, Jamie Oliver morter, samt ulikt bestikk og kjøkkenredskaper.

Bestill Jamie Oliver Pizzastein!