Joseph Joseph Index Skjærebrett

0

Joseph Joseph Skjærebrett

Joseph Joseph Skjærebrett

Med Joseph Joseph Index skjærebrett unngår du å benytte det samme skjærebrettet som du kutter rått kjøtt på når du skal kutte grønnsaker.

Index advance fra Joseph Joseph inneholder nemlig fire ulike og tydelig merkede skjærebrett for fisk, kjøtt, kokt mat og grønnsaker. Skjærebrettene har samtidig egne farger for å gjøre det enda lettere å skille de fra hverandre.

Fargekodene er benyttet for å gjøre det enda lettere å skille brettene fra hverandre. Rødt er for kjøtt, blå er for sjømat (fisk), grønn er for grønnsaker og hvit er for varmebehandlet mat.

Bestill Joseph Joseph Index Skjærebrett hos Room21.no

joseph-joseph-fargekoderSkjærebrettene er laget i plast og er enkle å tørke av. Brettene kan samtidig også vaskes i oppvaskmaskinen etter bruk.

Joseph Joseph skjærebrett oppbevares samlet i «index» beholderen. Denne minner mye om mappene man finner i Windows eller i manuelle arkivsystemer. Dette er en morsom løsning som ikke bare er praktisk, men som også skaper et kreativt og spesielt bidrag til kjøkkenet.

Skjærebrettene fra Joseph Joseph er også hygieniske. Det er ofte en utfordring at man kutter opp grønnsaker eller annen mat som ikke skal varmebehandles på det samme skjærebrettet der man akkurat har kuttet opp rått ubehandlet kjøtt.

Dette har en viss helserisiko og bør unngås. Med Joseph Joseph blir det langt enklere å skille mellom hva du benytter de ulike skjærebrettene til. Da brettene er laget i plastikk slipper du også at vannet i kjøttet trekker inn, slik det ofte gjør på skjærebrett i tre.

Joseph Joseph Index skjærebrett er tilgjengelig i to ulike størrelser.  Størrelsen er på 33 cm x 23,5 cm. Skjærebrettene kommer også i en større utgave med størrelse på 35,5 cm x 25,5 cm.

Relevante Produkter

Annet Kjøkkenutstyr:

Østerskniv – Østerskniver i God Kvalitet
KitchenAid Stavmikser – Egen Koffert med Tilbehør
Paiform - Paiformer fra Sagaform, Le Creuset, Höganäs, Hackman
Brødkurv – 6 Ulike Brødkurver i Stål og Stoff
Silikonformer – Brødform, Muffins og Kakeform i Silikon
Wilfa Blender – Smoothie Maskin og Isknuser – BL 1200
Eggeglass – 10 Klassiske og Spennende Eggeglass til Frokostbordet!
Rosenthal Glass – Vinglass fra Rosenthal
Swedish Grace Porselen Servise fra Rörstrand
Dørslag – Praktiske Dørslag til Pasta og Grønnsaker
Rød Vannkoker - 8 Fargerike Røde Vannkokere
Smart Oppvaskstativ Til Vinglass i Oppvaskmaskin
Eva Solo Serveringsbrett - Trygg og Effektiv Servering
Carolina Gynning Vinglass
Satake Knivlist – Magnetlist i Tre til Kokkeknivene
Skagerak Skjærebrett – Rustikke Skjærebrett i Teak