Joseph Joseph Index Skjærebrett

0

Joseph Joseph Skjærebrett

Joseph Joseph Skjærebrett

Med Joseph Joseph Index skjærebrett unngår du å benytte det samme skjærebrettet som du kutter rått kjøtt på når du skal kutte grønnsaker.

Index advance fra Joseph Joseph inneholder nemlig fire ulike og tydelig merkede skjærebrett for fisk, kjøtt, kokt mat og grønnsaker. Skjærebrettene har samtidig egne farger for å gjøre det enda lettere å skille de fra hverandre.

Fargekodene er benyttet for å gjøre det enda lettere å skille brettene fra hverandre. Rødt er for kjøtt, blå er for sjømat (fisk), grønn er for grønnsaker og hvit er for varmebehandlet mat.

Bestill Joseph Joseph Index Skjærebrett hos Room21.no

joseph-joseph-fargekoderSkjærebrettene er laget i plast og er enkle å tørke av. Brettene kan samtidig også vaskes i oppvaskmaskinen etter bruk.

Joseph Joseph skjærebrett oppbevares samlet i «index» beholderen. Denne minner mye om mappene man finner i Windows eller i manuelle arkivsystemer. Dette er en morsom løsning som ikke bare er praktisk, men som også skaper et kreativt og spesielt bidrag til kjøkkenet.

Skjærebrettene fra Joseph Joseph er også hygieniske. Det er ofte en utfordring at man kutter opp grønnsaker eller annen mat som ikke skal varmebehandles på det samme skjærebrettet der man akkurat har kuttet opp rått ubehandlet kjøtt.

Dette har en viss helserisiko og bør unngås. Med Joseph Joseph blir det langt enklere å skille mellom hva du benytter de ulike skjærebrettene til. Da brettene er laget i plastikk slipper du også at vannet i kjøttet trekker inn, slik det ofte gjør på skjærebrett i tre.

Joseph Joseph Index skjærebrett er tilgjengelig i to ulike størrelser.  Størrelsen er på 33 cm x 23,5 cm. Skjærebrettene kommer også i en større utgave med størrelse på 35,5 cm x 25,5 cm.

Relevante Produkter

Annet Kjøkkenutstyr:

Bodum Termokopp - Med eller Uten Presskanne
Menu Tekanne i Glass
Wilfa Vaffeljern – Dobbelt Vaffeljern fra Wilfa
Bodum Kaffekvern – Nykvernet Kaffe Hver Morgen!
Silikonformer – Brødform, Muffins og Kakeform i Silikon
Champagnekjøler - Isbøtter og Kjølere til Champagne
Salatslynge – RIG-TIG Salatslynge fra Stelton
Eggeglass – 10 Klassiske og Spennende Eggeglass til Frokostbordet!
Softismaskin – Med Denne Lager Du Softis Hjemme!
Rosendahl Servise – Grand Cru Tallerken og Serveringsfat
Fonduegryte – Fondue Sett i Støpejern og Rustfritt Stål
Global Knivblokk – Ta Vare på Dine Kokkekniver!
Steketermometer til Biff – Blinker Når Biffen er Ferdig
Le Creuset Salt og Pepperkvern – Salt og Pepper
Ritzenhoff Champagneglass – Champus av Ritzenhoff
Serviettringer – Pynt opp til Fest med Serviettringer