Juicebok – 3 Gode Oppskriftsbøker til Hjemmelaget Juice

0

Mange som har en juicemaskin benytter den ofte kun til å lage enkel appelsinjuice eller begrenser seg til et lite sett med oppskrifter som de er trygge på og kjenner godt.

På utkikk etter juicemaskin? Les vår omtale av juicemaskinen fra Philips eller les om Wilfa Juicemaster.

Noe av det morsomme med juicing er å eksperimentere med ulike frukter, bær og grønnsaker og samtidig sette seg inn i de ulike helsefordelene og smaksopplevelsene som hver enkel ingrediens kan bidra med.

Det finnes selvfølgelig en rekke ulike oppskriftssider på internett og det er bare å lete rundt og prøve seg frem. Mange liker allikevel fortsatt å bla i oppskriftsbøker. Samtidig er en juicebok lett tilgjengelig på kjøkkenet slik at man raskt finner igjen oppskriftene man er fornøyd med. Under har vi samlet noen gode juicebøker.

Juicy!

juicyJuicy! er skrevet av Carina Hultin Dahlman og er den første norske boken skrevet om juicing. Boken inneholder tips og triks til enkel og effektiv juicing, inspirasjon, en 7-dagers kickstart ukeplan samt 40 oppskrifter på juicer og juicesmoothies.

En av de største fordelene med en juicebok på norsk er at det er lettere å finne igjen grønnsakene i oppskriften når man er i butikken.

Du kan lese mer om boken på Carina sin hjemmeside juicydrops.no. Boken kan også bestilles på bokkilden.no

 

The Juicing Bible

the-juicing-bible«The Juicing Bible» er skrevet av Pat Crocker og inneholder rundt 350 oppskrifter. Denne juiceboka har solgt over 400.000 eksemplarer og har over flere år vært en bestselger innen juicebøker.

Boken inneholder samtidig en oversikt over en rekke vanlige helseproblemer og anbefalte frukter og grønnsaker for å forebygge og bekjempe disse.

Det litt mer negative med oppskriftene i «The Juicing Bible» er at mange av ingrediensene er vanskelige å oppdrive, spesielt i norske dagligvarehandler.

Les mer om denne juiceboken og på Amazon.com

The Big Book of Juices

the-big-book-of-juices«The Big Book of Juices» er en oppskriftsbok skrevet av Natalie Savona. Her finner du over 400 oppskrifter på ulike juice og smoothies.

Boken har i tillegg til alle oppskriftene informasjon rundt hvilke næringsstoffer og helsefordeler som gjelder for de ulike ingrediensene. Boken gir også stjerner som indikerer hvor effektiv de ulike juicene er i å øke energinivået eller å detoxe kroppen.

Les mer om The Big Book of Juices på Amazon.com

 

Bøkene over vil gi deg nok av informasjon til å komme igang med juicingen. Juicing kan være en viktig del i å styrke din helse og ditt energinivå!

Relaterte Produkter