Kähler Tekanne – Hammershøi Tekanne fra Kähler

0

Hammershøi serien fra Kähler er kjent for sine vaser og serviser i runde former med solide riller på sidene. Kähler serien ble lansert i 2015, og er utviklet basert på arbeider av Svend Hammershøi fra begynnelsen av 1900 tallet.

Kähler Hammershøi Tekanne

Svend Hammershøi arbeidet i sin tid også for Kähler, så designet har dermed en lang historie i selskapet.

Den nye versjonen av Hammershøi designet er utviklet av Hans-Christian Bauer, der han har kombinert Hammershøi sine ideer med det mer moderne designuttrykket man kjenner fra Kähler.

Bestill Hammershøi Tekanne hos Nordic Nest!

Hammershøi Tekanne fra Kähler

Hammershøi tekanne fra Kähler er utstyrt med de samme rillene vi finner i de andre vasene og servisene i Hammershøi serien.

Hammershøi Tekanne

Kähler tekannen kommer i fargene antrasittgrå, hvit og indigo. Tekannen er utviklet i porselen og utsmykket med et dekorativt messingbelagt håndtak.

Bestill Kähler Hammarshøi Tekanne hos Nordic Nest!

Messinghåndtaket er varmeledende og kan derfor bli varmt. Håndtaket bør tas av tekannen om kannen skal vaskes i oppvaskmaskinen.

Blå Kähler Hammershøi Tekanne

Tekannen er utstyrt med en sil som beholder tebladene inne i kannen. Dette er praktisk om du velger å brygge teen selv.

Se Flere Tekanner i Vår Oversikt!

Match Tekannen med Annet fra Hammershøi

I Kähler Hammershøi serien vil du ved siden av deres tekanne også finne en rekke ulike vaser, skåler, telysholdere og lysestaker. I Hammershøi serien finner du også ulikt servise samt tekopper og krus.

Hammershøi Tekanne

Dette gjør at du kan matche din Kähler Hammershøi tekanne med annet interiør fra serien. De fleste produktene i Hammershøi serien er tilgjengelige i de spesifikke fargene, men det er også mulig å kombinere ulike fargevalg.

Kähler tekanne har et volum på 1,2 liter. Høyden på tekannen er 15 cm, og bredden er 14,5 cm.

Bestill Hammershøi Tekanne Her!