Kastehelmi Drikkeglass – Glass i Kastehelmi Serien fra Iittala

0

Glass serien Kastehelmi ble designet av Oiva Toikka tilbake i 1964. Ordet kastehelmi er finsk og betyr duggdråpe, og det er nettopp duggdråpenes form som var inspirasjonen til denne glasserien.

Kastehelmi glassene ble først designet i 1964 og var i salg frem til 1988, før de ble relansert i 2010. I tillegg til drikkeglass finner du en rekke andre glass i Kastehelmi serien. De mest kjente er kanskje telysholderne, men det er også en rekke fat og skåler tilgjengelig.

Bestill Kastehelmi Drikkeglass hos NordicNest.no!

Kastehelmi Drikkeglass

Kastehelmi Drikkeglass

Kastehelmi Drikkeglass

Kastehelmi drikkeglass har et volum på 30 cl. Glassene selges i pakker på 2 drikkeglass. Kastehelmi drikkeglass kan vaskes i oppvaskmaskin

Glassene er tilgjengelige i en rekke farger. Fargeutvalget i Kastehelmi serien er inspirert av naturen. Velg mellom farger som klar, grå, sand, ørkensand, eplegrønn, sitrongul, smaragd, vandgrønn, regn, lyseblå, tranebær, turkis og matt frostet.

Se Fargevalget innen Kastehelmi-serien!

Duggdråpene som har gitt inspirasjon til Kastehelmi designet, gjør at du får den duggfriske og rene morgenfølelsen inn på frokostbordet. Dråpene er laget i form av små bobler, noe som gir en spesiell vinkling og lek med lyset.

Kastehelmi Utvalg

Kastehelmi Utvalg

Andre Produkter i Kastehelmi Serien

I Kastehelmi serien finner man i tillegg til drikkeglass også flere matchende produkter. De fleste produktene er tilgjengelig i det samme fargeutvalget som drikkeglassene. Fargene i Kastehelmi serien kan både mikses og matches. Dette gjør at du enten velger å satse på én farge, eller at du setter sammen ulike farger slik at du får en kombinasjon som passer deg og dine omgivelser.

Om du ønsker å pynte opp frokostbordet vil et sett med Kastehelmi telysholdere matche godt til drikkeglassene. Da gjerne også kombinert med en matchende Kastehelmi skål. I de fleste Kastehelmi fargene finner du også ulike fat til servering av både pålegg og annen mat, så vel som kaker.

Se Hele Utvalget i Kastehemi Serien hos NordicNest.no!

Kastehelmi Telysholder

Kastehelmi Telysholder