Kastehelmi Lyslykt – Telysholder i Kastehelmi Serien

0

Kastehelmi er en serie fra Iittala med ulike servise og dekorartikler. Kastehelmi er finsk og betyr «duggdråpe». Duggdråpemønsteret på Kastehelmi-produktene gjør at de er lett gjenkjennelige.

For Kastehelmi lyslykt er dette duggdråpemønsteret med på å skape lekne mønster når lyset fra flammen lyser ned på bordet og på sine omgivelser.

Kastehelmi Lyslykt

Kastehelmi lyslykt er tilgjengelig i et bredt utvalg av farger. Per i dag har Shopping4Net Kastehelmi lyslykt i 18 ulike fargevalg. Dette gjør at du kan finne farger og fargetoner som passer ditt resterende interiør og samtidig setter den stemningen du ønsker.

Se Fargeutvalget Innen Kastehelmi Lyslykter!

Kastehelmi Lyslykt av Oiva Toikka

Kastehelmi serien ble designet av Oiva Toikka, en ledende person innen Finsk glassdesign. Ved siden av Kastehelmi serien er han også kjent for sine glassfugler i serien «Birds from Toikka».

Ulike Farger - Kastehelmi Lyslykt

Kastehelmi serien ble opprinnelig designet i 1964 og var inspirert av duggdråpene som gjerne oppstår på morgenen. Disse duggdråpene var også kilden til navnet «Kastehelmi» som på finsk betyr nettopp «duggdråpe». Kastehelmi-serien ble senere reintrodusert i 2010 med mer moderne produkter tilpasset dagens designbilde.

Bestill Kastehelmi Lyslykt hos Shopping4Net!

Kastehelmi Lykter

Ved siden av lyslyktene, vil du i Kastehelmi serien også finne serveringsfat, drikkeglass, ulike skåler og oppbevaringsbokser, kakefat og tallerkener.

Se Andre Produkter i Kastehelmi-serien fra Iittala!

Kastehelmi Telysholder

Kastehelmi lyslykt gjør seg flott både på stuebordet og på kjøkkenbordet. Lyslyktene fra Kastehelmi kan også benyttes som dekor i hyller eller plasseres på kjøkkenbenken.

Med sitt brede utvalg av farger, sørger Kastehelmi lyslykt for å være relevant i de fleste miljøer. Lyslyktene kan selvfølgelig kombineres i ulike farger, eller man kan velge en enkelt farge der man benytter flere like lyslykter.

Se Utvalget Innen Kastehelmi Lyslykter!

Kastehelmi Serien

Fargene som er benyttet i Kastehelmi serien er inspirert av vannet og naturen, så du vil finne at mange av fargene kommer i ulike variasjoner av grønt og blått. Dette er med på å gjøre det enklere å kombinere fargene.

Kastehelmi Lyslykt kan naturlig nok også kombineres med andre krukker og skåler fra Kastehelmi eller andre glass serier fra IIttala som Marimekko eller Kivi.

Bestill Kastehelmi Lyslykt hos Shopping4Net!

Kastehelmi Duggdråpe