Keramisk Stekepanne – ECO Kitchen fra OBH Nordica

0
Keramisk Stekepanne

Keramisk Stekepanne

OBH Nordica ECO Kitchen stekepanne er en keramisk belagt stekepanne. Selve stekepannen er laget i støpt aluminium, men dekket av et keramisk belegg.

Bestill Keramisk Stekepanne hos Royal Design!

ECO Kitchen stekepanne med keramisk belegg passer til alle typer kokeplater inklusive induksjon. Stekepannen tåler samtidig høye temperaturer helt opp til 450 celsiusgrader.

Det keramiske belegget er laget i 100 % naturmateriale og har en ekstra sterk motstandskraft mot riper og samtidig en lang levetid.

Den høye kvaliteten og ripetåligheten på disse keramisk belagte stekepannene har gitt dem navnet «Longlife Ceramic Coating».

Se Utvalget i Keramiske Stekepanner fra OBH Nordica!

Keramisk Belagt Stekepanne i Flere Farger

keramisk-stekepanne-gulECO Kitchen stekepannen finnes i en rekke størrelser og farger. Med de ulike fargene på kjøkkenutstyret får du et friskere og mer fargerikt kjøkken.

Hver størrelse har sin egen fargekode:

  • 20 cm – Gul
  • 24 cm – Grønn
  • 26 cm – Blå
  • 28 cm – Rød

I ECO Kitchen serien finnes også en keramisk belagt wok panne i oransje. Du vil også finne gryter, kasseroller, grillpanne og ildfaste former i samme produktserie.

Du finner alle stekepannene og grytene hos RoyalDesign.no!

Grillpanne med Keramisk Belegg

Keramisk Grillpanne

Keramisk Grillpanne

I ECO Kitchen serien fra OBH Nordica finnes som nevnt også en egen grillpanne med keramisk belegg. Grillpannen er sort og har en diameter på 28 cm.

Bestill Keramisk OBH Nordica Grillpanne hos RoyalDesign.no!

Grillpannen er firkantet med grillriller som sørger for at fett og fuktighet i kjøttet renner ned mellom rillene når du steker og dermed får magrere og mindre kokt kjøtt.

Den oransje wok pannen som også har keramisk belegg har en diameter også på 28 cm.

Andre Kjeler, Gryter og Stekepanner

Annet Kjøkkenutstyr: