KitchenAid Brødrister – Artisan

0
KitchenAid Brødrister

KitchenAid Brødrister

I 2012 lanserte KitchenAid en ny serie med KitchenAid Artisan brødristere.  

Designet på den nye brødrister er sterkt inspirert av designet på deres klassiske og populære KitchenAid kjøkkenmaskin.

De runde formene fra kjøkkenmaskinen går igjen på brødristeren samtidig som den benytter seg av det velkjente metall-båndet med «KitchenAid» skrevet foran på maskinen.

Den glossy fargen som vi kjenner fra kjøkkenmaskinene har også blitt gjenskapt i den nye brødristeren.

Se Utvalget innen KitchenAid Brødrister!

Digital Brødrister med Smarte Funksjoner

KitchenAid brødristeren har også fått flere funksjoner i den nye utgaven. Velg mellom 7 ulike «gyllenhetsgrader» fra lys til mørk. Brødristeren har samtidig en egen «peek and view» knapp som gjør at du kan ta opp brødskivene i prosessen ved å klikke på knappen, for så å senke de tilbake uten at du bryter med risteprogrammet.

Bestill KitchenAid Brødrister hos KitchenTime.no!

Videre er brødristeren utstyrt med et eget risteprogram for bagles som sørger for jevn risting på innsiden og utsiden, et eget program for fryste skiver, samt et eget smørbrødprogram.

KitchenAid Brødrister Sort

KitchenAid Brødrister Sort

Om du har det travelt om morgenene, og ikke har tid til å spise det ristede brødet med en gang brødristeren er klar, har den en egen «hold varm» funksjon som trekker brødene tilbake i risteren. Brødet blir ikke ristet noe mere, men holdes bare varmt til du har tid til å spise.

KitchenAid Artisan brødrister går under navnet KitchenAid Pro Line i USA, og det er visse variasjoner i funksjonene på disse. Ta derfor hensyn til dette når du ser videoen over.

KitchenAid Brødrister Designet med Klassiske KitchenAid Farger

Brødristeren fra KitchenAid er robust og kompakt, utviklet i trykkstøpt metallkonstruksjon for å gjøre den mer solid. Åpningene på brødristeren er ekstra tykke slik at du kan benytte brød både i type og i tykkelse.

Man kan velge mellom en rekke ulike farger. Brødristeren finnes i to rødfarger; rød og rød metallic, svart, creme, frost-hvit og grå metallic.

Se Utvalget av Farger for KitchenAid Brødrister hos KitchenTime.no!

Designeren bak KitchenAid Brødrister forklarer Konseptet

Jeg fant denne videoen som er et foredrag i produktdesign og hvordan man benytter klassiske elementer i et produkt for å skape en mer moderne utgave av produktet.

Historien om hvordan kjøkkenmaskinen fra KitchenAid ble til en brødrister starter på 12:21 (Men da vil du ikke forstå alle designer-vitsene i starten)