KitchenAid Kjøkkenmaskin – Artisan Kjøkkenmaskin

0
KitchenAid Kjøkkenmaskin

KitchenAid Kjøkkenmaskin

Med en KitchenAid kjøkkenmaskin har du en kraftig medhjelper på kjøkkenet. Disse kjøkkenmaskinene er solide og kraftige samtidig som den har et elegant og nostalgisk design.

Kjøkkenmaskinene fra KitchenAid kommer i en rekke ulike farger for at du lettere skal kunne velge et kjøkkenredskap som matcher designet du allerede har i kjøkkenet, eller en maskin med farge som gir deg den inspirasjonen du trenger til å utforske nye oppskrifter.

Se Utvalget innen KitchenAid Kjøkkenmaskin hos KitchenTime!

En KitchenAid kjøkkenmaskin har en gjennomsnittlig levetid på 30 år, noe som sier sitt om kvaliteten på produktet. Med sitt tradisjonsrike og klassiske design er ikke dette en maskin du trenger å bytte ut så ofte.

KitchenAid Kjøkkenmaskin på Kjøkkenbenken

Rød KitchenAid Kjøkkenmaskin

Rød KitchenAid Kjøkkenmaskin

De fleste kjøkkenmaskiner er store og kraftige og derfor vanskelige å rydde bort i skap når de ikke er i bruk. Med en KitchenAid kjøkkenmaskin vil ikke dette være det helt store problemet da designet og fargene gjør den til et vakkert syn på kjøkkenbenken. Med sitt nostalgiske design og sterke farge fungerer den nesten som en pyntegjenstand.

Det er en rekke farger du kan velge mellom. Den kommer i de klassiske fargene sort, hvit og chrome men også i mer «vulgære» farger som rosa, rød, bjørnebær, limegrønn, orange, lilla, tranebær, blå, mellomblå, bringebær, bronse, solgul og mint for å nevne noen.

Se Utvalg og Fargevalg innen KitchenAid Kjøkkenmaskin!

KitchenAid Kjøkkenmaskin – Mer enn Bare et Friskt Design

KitchenAid Kjøkkenmaskin Tranebær

KitchenAid Kjøkkenmaskin Tranebær

Selv om vi har fremhevet designet mye frem til nå, er ikke en KitchenAid kjøkkenmaskin bare et pent objekt å hvile øynene på.

Kjøkkenmaskinen er laget i metall og veier hele 11,3 kilo. Dette gjør at den er kraftig og solid.

Bestill Kjøkkenmaskin hos KitchenTime.no!

Motoren har en effekt på 300 watt og med hele 10 ulike hastigheter å velge mellom. Skålen har et volum på 4,83 liter. Maksimal deigkapasitet er på 1,2 kilo og maks deigveske på 9,5 dl.

I tillegg til skålen følger det også med tre ulike røreelementer. Dette er en deigkrok, en flat blander og en ballongvisp. Det finnes også en rekke annet tilbehør tilgjengelig for KitchenAid kjøkkenmaskin.

Dette gjør at du lett kan oppgradere kjøkkenmaskinen til en pastamaskin, pølsemaskin, kjøttkvern eller iskremmaskin. Se ekstrautstyr til KitchenAid kjøkkenmaskin her!

Positive tilbakemeldinger

KitchenAid kjøkkenmaskin har fått mange positive tilbakemeldinger fra dens brukere. Dette er både profesjonelle kokker og henrykte dedikerte amatørkokker.

Andre Relevante Produkter