KitchenAid Stavmikser – Egen Koffert med Tilbehør

0

KitchenAid Stavmikser

KitchenAid Stavmikser

KitchenAid stavmikser kommer med en stor pakke tilbehør som dekker en rekke behov på kjøkkenet. Stavmikseren fra KitchenAid har en 180 watt stillegående motor med 5 ulike hastigheter.

KitchenAid er kanskje mest kjent for sin populære kjøkkenmaskin, men har også en rekke annet kjøkkenutstyr i sitt vareutvalg.

Stavmikseren er tilgjengelig i fargene sort, rød eller rustfritt stål. Kjøp KitchenAid stavmikser her!

Tilbehør KitchenAid Stavmikser

KitchenAid tilbehørStavmikseren kommer sammen med en egen spesialdesignet koffert der du kan oppbevare stavmikseren sammen med det medfølgende tilbehøret.

Kofferten gjør oppbevaringen langt enklere og minsker risikoen for at enkelte deler blir borte. Kofferten gir også en liten touch av eksklusivitet da det føles som du drar frem et verktøysett når du skal ta den i bruk.

Se Denne og Andre KitchenAid Stavmiksere!

Sammen med selve stavmikseren følger tre ulike mikseblader som dekker ulike bruksområder. Det følger også en grytebeskytter som kan tas av og på etter ønske.

Videre følger en ballongvisp, noe som er meget praktisk om du ønsker å vispe krem, eggehviter eller annet. Alt ekstrautstyret som følger med stavmikseren er enkelt å bytte ut.

Sammen med denne stavmikseren fra KitchenAid er det også en minihakke med kapasitet på 6 dl hvor du kan kutte opp løk, nøtter, urter, grønnsaker og annet inne i beholderen, samt et miksebeger med kapasitet på 1 liter med litermål på siden. Miksebegeret er ideelt når du ønsker å mikse med flytende ingredienser.

Rød KitchenAid Stavmikser