KitchenAid Vannkoker med Termostat og Temperaturmåler

0
Rød KitchenAid Vannkoker

Rød KitchenAid Vannkoker

Den nye KitchenAid vannkoker er spennende og noe for seg selv. Sammen med flere av kjøkkenproduktene fra KitchenAid, ble deres vannkoker nylig redesignet totalt.

Bestill KitchenAid Vannkoker hos KitchenTime!

Målet var at KitchenAid skulle få en mer gjenkjennelig produktprofil, da med utgangspunkt i deres klassiske KitchenAid kjøkkenmaskin. Samtidig var ønsket at de nye produktene skulle skille seg ut i butikkhyllen. Det tror jeg de har fått til.

KitchenAid Vannkoker med Termostat og Temperaturmåler

Når du ser den nye vannkokeren fra KithenAid, så ser du raskt at dette ikke er en vanlig og kjedelig vannkoker. Vannkokeren er stor i størrelsen, og har en rekke detaljer som gjør at den blir lagt merke til.

Om du velger den røde utgaven, eller rød metallic, vil du få den mest fargesprakende. KitchenAid vannkoker finnes også i svart, creme og frost hvit.

Se Utvalget inne KitchenAid Vannkoker – Farger og Modeller!

KitchenAid Vannkoker har Termostat og Temperaturmåler

KitchenAid Vannkoker har Termostat og Temperaturmåler

Samtidig som vannkokeren har et sprekt design, er den også funksjonell. På vannkokerens varmeelement finner du et vannkoker-termostat der du kan stille inn hvor varmt du ønsker at vannet skal bli.

Dette er spesielt nyttig om du ønsker å koke ulike typer te, eller av andre grunner ikke ønsker å koke opp vannet til 100 grader. Høyere oppe på maskinen kan du følge med på vannkokerens temperaturmåler slik at du kan se fremgangen.

2-Lags Dobbel Veggkonstruksjon

KitchenAid Artisan vannkoker er utstyrt med en 2-lags veggkonstruksjon. Dette er med på å dempe støyen fra det kokende vannet.

Samtidig sørger den for at temperaturen på utsiden av vannkokeren ikke blir for høy, samtidig som vannet inne holder lenger på varmen.

Temperaturmåleren øverst på vannkokeren måler temperaturen fortløpende, også når kannen er tatt av varmekilden. Dette gjør at du kan vite om vannet har blitt for kaldt.

Les mer om Vannkokeren hos KitchenAid.no!

Andre Vannkokere: