Kjøkkenvekt – Gammeldags Retro Kjøkkenvekter

0

Retro kjøkkenvekt er populært blant mange. Selv om det i dag finnes en rekke alternativer innenfor digitale kjøkkenvekter er det flere som foretrekker det gamle analoge designet.

Under er en samling av ulike retro kjøkkenvekter i forskjellige prisklasser. Kjøkkenvektene er rangert etter pris.

Retro Bengt Ek Design Mekanisk Kjøkkenvekt

Bengt Ek Design Retro Kjøkkenvekt

Bengt Ek Design Retro Kjøkkenvekt

Mekanisk, retro kjøkkenvekt fra Sveitsiske Bengt Ek Design. Kjøkkenvekten er utviklet i aluminium med en retro vaniljefarget målerskive. Vekten er funksjonell og har god kvalitet, samtidig som den er vakkert designet og rik på detaljer.

På baksiden av vekten finner du samtidig en matchende klokke i samme design. Dette er praktisk og gjør at vekten med god samvittighet kan stå fremme på kjøkkenbenken også når du ikke skal måle opp noe på den.

Kjøkkenvekten fra Bengt Ek Design måler opp til 3 kilogram og viser tydelig de forskjellige 100 grams nivåene på målerskiven.

Bestiller du denne gjennom Room21, leveres kjøkkenvekten i en eksklusiv gaveeske.

Bestill Bengt Ek Design Kjøkkenvekt hos Room21.no!

Dualit Analog Kjøkkenvekt

Dualit Kjøkkenvekt

Dualit Kjøkkenvekt

Dualit er også kjent for sine retro produkter, og den mest kjente er kanskje deres populære brødristere.

Dualit sin kjøkkenvekt har også en retro følelse over seg. Vekten har en stor målerskive som viser både kilo (ytterst) og lbs (innerst). Dette kan være praktisk om du ofte benytter oppskrifter du finner på engelske nettsider eller kokebøker.

Vektskalaen går opp til 5 kilo eller 11 lbs. Kjøkkenvekten fra Dualit kommer samtidig med en stor vektskål i rustfritt stål.

Dualit Kjøkkenvekt kan Bestilles hos Shopping4net!

Bloomingville Retro Kjøkkenvekt

Bloomingville Retro Kjøkkenvekt

Bloomingville Retro Kjøkkenvekt

En annen klassisk kjøkkenvekt er den retro kjøkkenvekten fra Bloomingville. Bloomingville kjøkkenvekt er tilgjengelig i flere forskjellige farger som svart, creme og rosa.

Bloomingville er kjent for sine populære interiørprodukter. Deres kjøkkenvekt er klassiske i designet, og passer godt som en del av interiøret på kjøkkenbenken.

Vektskålen er laget i rustfritt stål. Bloomingville kjøkkenvekt har en maks kapasitet på 3 eller 5 kilo. Dette varierer mellom de ulike utgavene.

Bestill Bloomingville Retro Kjøkkenvekt hos RoyalDesign.no!

Köhnig Retrodesignet Kjøkkenvekt

Köhnig Retro Kjøkkenvekt

Köhnig Retro Kjøkkenvekt

Denne kjøkkenvekten fra Köhnig har et enkelt design med en retrofølelse over seg. Måleskiven viser vekt opp til 5 kilo. Skålen på toppen er laget i rustfritt stål.

Denne kjøkkenvekten er rød, men den er også tilgjengelig i fargene sort og kremhvit om disse skulle passe deg bedre. Jeg har inkludert linker under til de ulike fargene.

Bestill hos CDON: RødSvartKremhvit

Annet Kjøkkenutstyr: