Kubus Skål fra By Lassen

0

Den lett gjenkjennelige Kubus Skål fra By Lassen er designet med inspirasjon fra Mogens Lassen sin Kubus lysestake fra 1960-tallet.

Kubus Skål Svart

Den opprinnelige utgaven av Mogens Larsen ble kun produsert i et mindre antall til kolleger og venner. Kubus skålen ble senere relansert av hans barnebarn gjennom By Lassen på 1990-tallet.

Bestill Kubus Skål hos Interiørbutikken Nordic Nest!

Kubus skål egner seg godt som basen i en blomsterdekorasjon, som fruktbolle, eller til oppbevaring av nøkler og småting.

Hvit Kubus skål med blomster

Kubus skål fra By Lassen er flott som en del av interiøret, og kan gjerne kombineres med andre skåler og lysestaker i Kubus serien.

Se Utvalget Innen Kubus Serien fra By Lassen!

Stor eller Liten Kubus Skål

Kubus skål og lysestake i ulike størrelser.

By Lassen sin Kubus skål finnes i stor og liten utgave. Den store utgaven av Kubus skålen har en høyde, bredde og dybde på 23x23x23 cm, og den lille utgaven har en høyde, bredde og dybde på 14x14x14 cm.

Her Finner du en Oversikt Over Kubus fra By Lassen!

De ulike størrelsene lar seg gjerne kombinere, og passer også godt sammen med Kubus lysestaker. Kubus skål finnes i flere fargevalg som svart, messing, cool grey, hvit og burnished copper.

Kubus Skål

Selve skålen kan løsnes og tas ut av kuben for rengjøring. Kubus skål skal ikke vaskes i oppvaskmaskin, men kan tørkes av med en fuktig eller tørr klut.

Bestill Kubus Skål fra By Lassen!

Kubus Skål i Andre Varianter

Svart Kubus skål og lysestake

Ved siden av de kvadratiske Kubus skålene der alle sidene i kubene er like lange, finnes det også et bredt utvalg av andre Kubus design. Dette gjør at du kan utvide kolleksjonen og kombinere disse i ditt arrangement.

Se Hele Kubus Serien hos Nordic Nest!

Kubus vase har en høyde på 24 cm, og en bredde og dybde på 12 cm. Denne Kubus vasen egner seg godt til blomsterbuketter, eller bjerkekvister som fastelavnsris. Vasen finnes også i en utgave med høyde på 20 cm. Man har også en smalere variant av Kubus vasen som egner seg godt til enklere buketter eller enkelt-blomster.

Svart Kubus Vase

En annen utgave innen Kubus skål. Dette er Kubus skåler med lavere høyde. Denne lave Kubus skålen finnes i en liten utgave med høyde på 7 cm og bredde og dybde på 14 cm, og i en stor utgave med høyde på 11,5 cm og en bredde og dybde på 23 cm.

Bestill Kubus Skål og Lysestake hos Nordic Nest!

Ved siden av de nevnte skålene i Kubus serien fra By Lassen finner man også en mini skål med størrelse på 7x7x7 cm, og selvfølgelig de ulike Kubus lysestakene med plass til 1, 2, 4 eller 8 lys.

Kubus Skål og Lysestake