Nydelige Le Creuset Eggeglass i Stentøy

0
Le Creuset Eggeglass

Le Creuset Eggeglass

Om du samler på Le Creuset serviser vil nok disse Eggeglassene fra Le Creuset falle i smak. Le Creuset eggeglass er utviklet i stentøy og er derfor meget motstandsdyktig mot skår og flekker.

Eggeglassene fra Le Creuset tåler å benyttes i komfyren, fryseren, oppvaskmaskinen og mikrobølgeovnen. Om egget tåler dette er nok allikevel et annet spørsmål.

Se Utvalget i Le Creuset Eggeglass her!

Glassene er belagt med en tynn hygienisk emalje som beskytter glasset mot smak- og fuktskader, samtidig som det beskytter mot riper fra eggeskall og metallbestikk.

Se Flere Eggeglass!

Eggeglass i Klassiske Le Creuset Farger

Eggeglassene kommer i et større utvalg av farger, mange som vi kjenner igjen fra Le Creuset grytene, så vel som deres serviser og andre produkter.

Blant fargene finner du selvfølgelig rød og oransje, i tillegg til solgul, svart, flere ulike blåfarger, rosmarin, lilla, pearl og beige. Eggeglassene er utformet med Le Creuset logoen på glassets fot.

Klikk her for å se de ulike fargevalgene!

Le Creuset er mer enn bare Støpejerngryter

Le Creuset Karaffel

Le Creuset Karaffel

Selv om Le Creuset kanskje er mest kjent for deres støpejerngryter har de også et stort utvalg innen borddekking.

Ønsker du matchende Le Creuset servise til dine eggeglass finner du dette i de fleste av fargene.

Klikk her for å se utvalget innen Le Creuset servise og serveringsartikler!

Dette omfatter en rekke ulike tallerkener, skåler og fat, kaffe- og tekopper i ulike størrelser. Du finner også smørskåler, tekanner, vannkarafler og mugger i de kjente Le Creuset fargene.