Le Creuset Morter – Lek med Smakene!

0

Med en Le Creuset morter har du full kontroll på krydderiene i matlagingen. Bland inn hele urter og krydderplanter og knus ingrediensene sammen slik at du får den smaken du ønsker.

Le Creuset Morter

Le Creuset Morter

Bestill Le Creuset Morter hos NordicNest.no!

Le Creuset morter kommer i de klassiske fargene som vi kjenner fra resten av Le Creuset serien. Fargeutvalget er dog noe begrenset sammenlignet med grytene eller servisene. I dag finner man fargene Volcanic, Cerise (Rød), Creme og Shiny Black.

Rød Cerise Le Creuset Morter? Klikk her!
Basilikum pesto

Morter i Stentøy

Morteren fra Le Creuset er laget i stentøy. Stentøy absorberer ikke smak eller farge fra krydderet, og er derfor et meget godt alternativ til materiale for dette produktet.

timian-krydder

Yttersiden av morteren er glanset slik at man får et pent gjenskinn. På innsiden av Le Creuset morter har de latt være å benytte glanset overflate. Dette har man gjort slik for å oppnå optimal effektivitet og hygiene.

Den medfølgende støteren har glanset håndtak. Her har man også latt være å glanse enden på støteren slik at den skal fungere optimalt opp mot krydder og urter, uten at den absorberer smak eller farge.

Bestill Le Creuset Morter hos NordicNest.no!le-creuset-volcanic

Størrelsen på Le Creuset morter er på 3 dl. Dette gir deg god plass til å fylle på med nye urter eller krydder etter hvert som man smaker til. Knus sammen krydderet med den medfølgende støteren som kommer i matchende farge.

Få Det Beste ut av Urter og Krydder!

For å få det beste ut av urter og krydder er de ofte på sitt beste når de er nyknuste. Dette gjelder både for krydder og urter. Samtidig vil du når du selv knuser krydderet og urtene få en bedre følelse med hvor mye smak det er av de ulike råvarene og hvordan de best hører sammen.

krydder

Morteren er også fin til å knuse hvitløksbåter, lage paste av ulike urter, knuse opp hele krydder eller krydderfrukter. Bland inn olje, fruktsaft eller sauser og lag dressing, pesto, salsa, saus eller marinade.

Med en morter i hus har du mer kontroll over smakene og råvarene, og har dermed mulighet til å utvikle mer spennende smaker i matlagingen.

Bestill Le Creuset Morter hos NordicNest.no! indiansk-krydder