Le Creuset Pastatallerken – Stor Dyp Tallerken

0

For noen måltider blir vanlige tallerkener litt for små. Dette kan være pastaretter med mye pasta og tomatsaus, men også større salater eller såkalte «buddha bowls» med alle mulige ingredienser.

Med en Le Creuset pastatallerken vil du få langt mer plass på din tallerken. Le Creuset pastatallerken har også høyere kanter slik at du har mulighet til å skrape opp uten at pastaen faller utenfor.

Le Creuset Pastatallerken

Le Creuset pastatallerken er laget i høykvalitet stentøy. Dette gjør de meget solide. Pastatallerkenene kan være i temperaturer fra -18 til +260 celcius, noe som gjør at de kan benyttes både i fryser og stekeovn. Vær dog forsiktig med brå overganger.

Pastatallerken fra Le Creuset tåler også mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

Le Creuset Pastatallerken

Pastatallerkener med Le Creuset Fargene

Le Creuset er kjent for det brede utvalget i farger. Dette er gjerne noe vi kjenner igjen fra Le Creuset grytene og de andre produktene de tilbyr.

Det brede fargevalget er også gjenspeilet i Le Creuset pastatallerkener, der du finner de aller fleste av Le Creuset fargene.

Marsielle Pastatallerken fra Le Creuset

Det brede utvalget i farger gjør at du kan være leken og kombinere ulike farger, eller velge en farge som passer deg og din serveringsstil best mulig.

Da Le Creuset pastatallerkener er dype og store i formen kan de også gjerne benyttes til serveringsfat.

Pastatallerken – En del av Le Creuset Servise

Le Creuset pastatallerke er en del av det store Le Creuset serviset. Dette gjør at du vil finne igjen de samme fargene også som flate tallerkener, dype tallerkener, kopper, krus og annet som hører til i borddekkingen.

Pastatallerken fra Le Creuset

Pastatallerkenen har også mange av de samme designelementene som man kjenner igjen fra Le Creuset servise. Man har her benyttet det samme materiale og den samme fargeovergangen. Sirklene og logoen på pastatallerkenen er også tilstede på de andre servisedelene fra Le Creuset.

Dette gjør at du har mulighet til å bygge ut ditt Le Creuset servise i de ulike fargene, slik at samlingen også omfatter pastatallerkener.

Servise og Pastatallerken fra Le Creuset