Le Creuset Redskapskrukke – Pynt opp Kjøkkenbenken!

0

Med en Le Creuset redskapskrukke gjør du det lettere å holde orden på kjøkkenet. Om du er glad i å lage mat, kan både kjøkkenbenken og kjøkkenskuffene fort bli fulle av ulike redskaper.

Le Creuset redskapskrukke

Stekespader, kjøkkenvisper, øser, røresleiver, pastaøse, pølseklyper og andre redskaper tar ofte stor plass i skuffen, og roter fort til på kjøkkenbenken. Med en fin Le Creuset redskapskrukke kan du plassere disse lett tilgjengelig, samtidig som de tar mindre plass i skuffer og på benken.

Bestill Le Creuset Redskapskrukke hos Bakeren og Kokken!

I sine karakteristiske farger sørger Le Creuset redskapskrukke også for å pynte opp kjøkkenbenken. Med et bredt utvalg av farger kan du selv velge om du ønsker en mer nøytral Le Creuset farge, eller om du ønsker en Le Creuset redskapskrukke i sterkere farger.

Le Creuset Redskapskrukke i Stentøy

Le Creuset redskapskrukke kan også benyttes til bestikk

Le Creuset redskapskrukke er laget i stentøy. Dette er med på å gjøre den til en mer solid redskapskrukke. Krukken har et volum på 1,1 liter, og en høyde på 15 cm.

Bestill Le Creuset Redskapskrukke!

Stentøyet gjør at redskapskrukken både kan benyttes i oppvaskmaskin så vel som fryser og stekeovn. Redskapskrukken tåler temperaturer fra -18 til 250 grader. Krukken er samtidig glasert, noe som sørger for at den er mindre mottakelig for å ta til seg ulike smaker og lukter.

Grå Le Creuset Redskapskrukke

Ved siden av å benyttes til kjøkkenredskaper, kan Le Creuset redskapskrukke også benyttes til oppbevaring og servering av bestikk. Dette er ideelt for servering ute i grillsesongen, eller ved for eksempel et koldtbord.

Krukke i Klassiske Le Creuset Farger

Le Creuset Redskapskrukke

Le Creuset redskapskrukke er tilgjengelig i flere av de mest kjente og populære Le Creuset fargene. Velg mellom svart, creme, caribbean lys blå, ocean, rød cerise, oransje vulkan, blå merseille eller grå nutmeg.

Se Utvalget av Farger for Le Creuset Redskapskrukke!

Det store utvalget av farger gjør at du kan matche din Le Creuset redskapskrukke til designet på din kjøkkenbenk, eller eventuelt matche med annet servise. Dette gjelder spesielt om du allerede samler på Le Creuset servise.

De sterke fargene gjør også at du kan benytte redskapskrukken som en kontrast, og på denne måten skape et mer fargerikt kjøkkenlandskap. Redskapskrukken kan selvfølgelig kombineres med andre skåler og krukker fra Le Creuset i tilsvarende farge.

Le Creuset Redskapskrukke