Marimekko Skål – Iittala Marimekko Skåler

0

Marimekko skålene fra Iittala finnes i en rekke farger og størrelser. Skålene er laget av sammenpresset farget glass og formet som en pokal.

Marimekko Skål

Marimekko Skål

Se utvalget av Marimekko skåler her!

Disse Finske Iittala skålene har vært i produksjon siden 1960 og har gjennom årene vokst til å bli et tradisjonsrikt produkt og et populært samleobjekt.

En Marimekko skål kan benyttes til å servere desserter, eller som skål til tilbehør av ulik art. Mange benytter også Marimekko skåler som pyntegjenstander.

Iittala Marimekko Skål Eplegrønn

Iittala Marimekko Skål Eplegrønn

Om du ønsker å ha en godteriskål stående vil en Marimekko skål være ypperlig for dette.

Marimekko skålene er en blanding av moderne og gammeldags design. Gjenskinnet i glasset gjør at skålene ofte kombinerer sin egen farge med fargene i omgivelsene noe som skaper ulike gjenskinn. Dette varierer selvfølgelig fra skål til skål.

Se de ulike Marimekko skål fargene her!

Marimekko Skål i En Rekke Ulike Farger

Det er et stort fargeutvalg innenfor Marimekko skålene. Blant utvalget av farger finner man klar, vanngrønn, eplegrønn, grå, bringebær, rød, lyseblå, frostet, svart, sandfarget, grønn, granat, gul, rosa-olive, brun, skogsgrønn, rosa, sitrongul og lavendel. Litt å plukke og mikse i med andre ord.

Besøk Nordic Nest for å få en Oversikt over Utvalget!

Iittala Marimekko Skål Regn

Iittala Marimekko Skål Regn

Du kan også velge din Marimekko skål i to ulike høyder og dermed størrelser. Marimekko skålene finnes i høydene 12 cm og 15,5 cm.

Marimekko skålene vaskes for hånd.

Annet Servise og Skåler