Marinadesprøyte – Oppgrader Grillmaten!

0

Grillsesongen er rett rundt hjørnet, og mange ser nok frem til å putte noe god mat på grillen når sommeren kommer.

For å få den beste grillmaten, må kjøttet krydres og marineres. Dette kan man gjøre ved å lage en marinade og legge kjøttet i en skål med marinade eller en marinadepose noen timer.

grillsesong

Dersom man virkelig ønsker å få marinaden inn i kjøttet er neste steg å benytte en marinadesprøyte. Med en marinadesprøyte kan du ta marinade inn i sprøyten og sprøyte den rett inn i kjøttet. Dette gjør at biffen eller fileten blir ekstra saftig og smakfull.

Bestill Sagaform BBQ Marinadesprøyte hos RoyalDesign.no!

Hvordan Benytte Marinadesprøyte?

Sagaform BBQ marinadesprøyte er relativt enkel å ta i bruk. Etter du har laget marinaden, eller om du benytter en ferdig marinade fra butikken, sett nålen i marinaden og trekk væsken inn i sprøyten.

Marinadesprøyte

Marinadesprøyte

Når du har fått nok marinade inn i marinadesprøyten kan du fordele dette i kjøttet ved å stikke sprøyten inn og sprøyte inn marinaden. Fordel marinaden over hele kjøttstykket slik at du får en jevn fordeling av smak.

Marinadesprøyten Bestiller du Her!

Det kan være lurt å la kjøttet hvile litt etter du har tatt i marinaden slik at smaken og krydderiene har tid til å trekke inn i kjøttet rundt.

marinert-kjott

Sagaform BBQ marinadesprøyte kan benyttes for å smake til grillmaten, men den er ikke begrenset til dette. Du kan også benytte marinadesprøyten til å smake opp all type kjøtt som du skal putte i stekeovnen eller i stekepannen under resten av året.

Sagaform BBQ Marinadesprøyte

BBQ Marinadesprøyte utvikles av Sagaform som har spesialisert seg på flotte og spennende gaveartikler innen kjøkkenutstyr og matlaging.

marinadesproyte-bilde

Marinadesprøyten er en del av BBQ Bamboo serien fra Sagaform som også omfatter produkter som hamburgerpresse, biffbestikk, grillverktøy, marinadepensel og annet som passer godt til grillsesongen.

BBQ Marinadesprøyte er utviklet i rustfritt stål og silikon. Produktet leveres i gaveeske slik at du kan gi den bort i gave (men du kan også beholde den selv).

Bestill BBQ Marinadesprøyte!

grillmat

Annet Kjøkkenutstyr: