Marinadesprøyte – Oppgrader Grillmaten!

0

Grillsesongen er rett rundt hjørnet, og mange ser nok frem til å putte noe god mat på grillen når sommeren kommer.

For å få den beste grillmaten, må kjøttet krydres og marineres. Dette kan man gjøre ved å lage en marinade og legge kjøttet i en skål med marinade eller en marinadepose noen timer.

grillsesong

Dersom man virkelig ønsker å få marinaden inn i kjøttet er neste steg å benytte en marinadesprøyte. Med en marinadesprøyte kan du ta marinade inn i sprøyten og sprøyte den rett inn i kjøttet. Dette gjør at biffen eller fileten blir ekstra saftig og smakfull.

Bestill Sagaform BBQ Marinadesprøyte hos Shopping4Net.no!

Hvordan Benytte Marinadesprøyte?

Sagaform BBQ marinadesprøyte er relativt enkel å ta i bruk. Etter du har laget marinaden, eller om du benytter en ferdig marinade fra butikken, sett nålen i marinaden og trekk væsken inn i sprøyten.

Marinadesprøyte

Marinadesprøyte

Når du har fått nok marinade inn i marinadesprøyten kan du fordele dette i kjøttet ved å stikke sprøyten inn og sprøyte inn marinaden. Fordel marinaden over hele kjøttstykket slik at du får en jevn fordeling av smak.

Marinadesprøyten Bestiller du Her!

Det kan være lurt å la kjøttet hvile litt etter du har tatt i marinaden slik at smaken og krydderiene har tid til å trekke inn i kjøttet rundt.

marinert-kjott

Sagaform BBQ marinadesprøyte kan benyttes for å smake til grillmaten, men den er ikke begrenset til dette. Du kan også benytte marinadesprøyten til å smake opp all type kjøtt som du skal putte i stekeovnen eller i stekepannen under resten av året.

Sagaform BBQ Marinadesprøyte

BBQ Marinadesprøyte utvikles av Sagaform som har spesialisert seg på flotte og spennende gaveartikler innen kjøkkenutstyr og matlaging.

marinadesproyte-bilde

Marinadesprøyten er en del av BBQ serien fra Sagaform som også omfatter produkter som hamburgerpresse, biffbestikk, grillverktøy, marinadepensel og annet som passer godt til grillsesongen.

BBQ Marinadesprøyte er utviklet i rustfritt stål og silikon. Produktet leveres i gaveeske slik at du kan gi den bort i gave (men du kan også beholde den selv).

Bestill BBQ Marinadesprøyte!

grillmat