Marmor Skjærebrett – Skjærebrett fra House Doctor

0

Cheese skjærebrett fra House Doctor er et skjærebrett laget i marmor. Det naturlige stenmaterialet marmor endrer farge og sørger derfor for at ditt skjærebrett er unikt.

I tillegg til å benyttes som skjærebrett fungerer også dette brettet som serveringsfat blant annet til (som i navnet) oster. House Doctor sitt marmor skjærebrett kan også benyttes til å servere andre godsaker som spekemat, sushi, småkaker og mye annet.

Bestill House Doctor Skjærebrett i Marmor!

Marmor Skjærebrett

Skjærebrettet har en størrelse på 40 x 18 cm som gir den en forhåndsvis stor overflate. Skjærebrettet er samtidig utstyrt med en tråd i skinn for dekor.

Skjærebrett i Hvit Marmor, Gråskifer eller Grønn Marmor

Ved siden av å være et skjærebrett i hvit marmor, er dette brettet fra House Decor også tilgjengelig i fargene og materialene grønn marmor, så vel som i gråskifer.

Marmor Skjærebrett Farger

Dette gjør at man kan benytte ulike farger dersom man ønsker å servere ulike matvarer. Skjærebrettet i marmor fra House Doctor er også designet for å være en interiørartikkel som kan stå på kjøkkenbenken når den ikke er i bruk. Det vil derfor være lurt å velge en farge som passer din smak, og som matcher ditt eksisterende kjøkkeninteriør.

Marmor Skjærebrett fra House Doctor Bestilles Her!

Se også: