Melkeskummer – Bodum Latte Melkeskummer

0
Melkeskummer

Melkeskummer

Bodum melkeskummer er batteridrevet og håndteres enkelt via den store knappen plassert på toppen av melkeskummeren. Denne melkeskummeren fungerer perfekt om du skal lage kaffe latte, iskaffe latte eller latte macchiato.

Les mer om Bodum Melkeskummer!

Skumspiralen i midten av melkeskummeren er unikt designet. I tillegg til at den beveger seg opp og ned, spinner den samtidig vekselsvis til høyre og venstre. Denne funksjonen er laget for å kunne tilføre så mye luft som mulig inn i melken og dermed lage godt melkeskum.

Se Video av Bodum Melkeskummer i Bruk:

Bodum Melkeskummer kan kjøpes hos RoyalDesign

Slik Bruker du Bodum Melkeskummer

Resultatet på skummet blir best om du benytter iskald melk med lav fettprosent. Hell melk ned i glasskoppen opp til den sorte stripen som markerer som er markert med max.

Sett lokket på melkeskummeren og trykk ned knappen på toppen. Du kan selv velge hvor lenge du ønsker å skumme, men den anbefalte tiden for best resultat er 2 minutter.

Klikk her for å bestille!

Om du ønsker varmt melkeskum settes glasset inn i mikrobølgeovnen i ett minutt. Instruksjoner rundt dette følger med produktet.

Prosessen med å lage melkeskum er vist i videoen over. Her vil du også se hvordan melkeskummeren fungerer i praksis, samt hvordan skummet blir seende ut. Legg merke til at volumet på innholdet i glasset er over dobbelt så stort når melkeskummingen er utført.

Velg Melkeskummer i Fargene Svart, Oransje, Rød eller Lime Grønn

Designet på Bodum melkeskummer er ganske tøft med et flott designet lokk i flere alternative farger. Du kan velge mellom fargene svart, oransje, rød eller lime-grønn. Knappen er laget i kontrast til fargen på selve lokket.

Denne melkeskummeren er batteridrevet ved hjelp av fire AA batterier. Disse er tilgjengelig i de fleste matbutikker samt andre steder hvor de selger batterier.

Størrelsen på Bodum melkeskummer er på 2 dl. Høyde: 208 mm Bredde: 98 mm.

Andre Produkter fra Bodum

Annet Kjøkkenutstyr: