Menu Tekanne i Glass

0
Menu Tekanne

Menu Tekanne

Menu tekanne er designet for å blande elementer fra asiatisk Zen filosofi med nordisk design. Tekannen fra Menu er gjennomsiktig og laget i glass. Teen puttes i teholder formet som ett egg flytende midt i tekannen.

Bestill Menu Tekanne i Glass hos Nordic Nest!

Når du brygger te i denne tekannen vil du derfor kunne følge med på hvordan teen sprer seg i tevannet. Dette gir en visuell opplevelse som skaper ro i ekte Zen-ånd.

Menu tekanne er moderne designet av danske Menu og skiller seg raskt ut fra andre tekanner. Metallegget som henger i gummitråden i midten av tekannen kombinert med opplevelsen av å brygge te gjør denne meget spesiell.

Kjøp Menu Tekanne i Glass hos Nordic Nest!

Funksjonalitet på Menu Tekanne

Tekannen i glass fra Menu rommer 1,5 liter og da te-egget plasseres ganske høyt oppe i tekannen er det nødvendig å fylle den med mye vann for at den skal fungere ordentlig.

Det er derfor en forutsetning at du ønsker å drikke flere kopper, eller eventuelt at dere er flere som drikker te samtidig.

Tekannen fra Menu finnes også i en mindre utgave på 0,75 liter om dette skulle passe bedre.

Glasset er tynt men tåler varmen fra teen. Den er også trygg å ha i oppvaskmaskinen. Det tynne glasset gjør allikevel at du bør være forsiktig når du håndterer denne tekannen.

Bestill Menu Tekanne i Glass Her!

Andre Kaffe- og Tekanner