Menu Termokopp – Menu Krus fra Marius til Verner Panton

0
Menu Termokopp

Menu Termokopp

Designene på Menu krus stammer fra det skandinaviske design-bildet. På Menu Termokopp «Marius» kommer dette tydeligst frem for oss nordmenn, med klar inspirasjon fra den klassiske Marius-genseren.

Menu termokopp er designet for å ta vare på varmen i koppen samtidig som den på utsiden holder seg kald slik at du ikke blir for varm på fingrene. Med et to-lags porselendesign sørger koppen for å ta vare på varmen i koppen uten at du brenner fingertuppene.

Menu Termokopp Marius

Menu Termokopp Marius

Menu Termokopp Marius

Mariusgenseren ble designet i 1953 av Unn Søiland Dale til filmen «Troll i Ord». Etter den tid har det blitt solgt over 5 millioner av denne genseren og er en viktig del av norsk kultur og tradisjon.

Menu Termokopp Marius har benyttet dette designet for å lage en tradisjonell Norsk serie med krus som er ideell både for hytta på fjellet eller en kopp kaffe eller kakao etter skituren.

Black Contour Krus

Menu Termokopp Back Contour

Menu Termokopp Back Contour

Black Contour er en av de mest populære seriene fra Menu. Koppene er preget av enkel, minimalistisk stil og et lekent, japansk-inspirert håndmalt mønster. I tillegg til termokopper kan du i serien Black Contour også få tallerkener og diverse skåler.

Se og bestill Menu Black Contour her!

Menu Termokrus – Nordic Wool Termokopp

Menu Termokopp Nordic Wool

Menu Termokopp Nordic Wool

I serien med Nordic Wool finnes det i tillegg til Marius krusene også denne serien. Også her er designet basert på strikkemønster og Norske tradisjoner.

Bestill Nordic Wool her!

Disse Menu krusene kommer med orange og gul kant og strikkemønstre i sort og hvitt.

Verner Panton Termokopp

Verner Panton

Verner Panton

Mønsteret på dette termokruset ble designet av Verner Panton i 1960 noe som førte til at han ble tildelt The International Design Award i USA i 1963.

Bestill Verner Panton Termokrus her!

Designet er i utgangspunktet et tekstilmønster men har nå blitt plukket opp av designer Pernille Vea for Menu på samme måte som Marus-mønsteret.

I tillegg til tekstilmønster er Verner Panton også kjent for blant annet Panton stolen.

Verner Panton koppen er en av de mest populære termokoppene fra Menu.

 

 

Andre Krus og Kopper

 

Annet Kjøkkenutstyr: