Menu Vannkaraffel – Karaffel i Glass fra Menu

0

Menu vannkaraffel i glass er elegant, og samtidig praktisk i bruk. Med den originale hellekorken sørger Menu vannkaraffel for å åpne og lukke seg automatisk når du heller fra den.

Menu Vannkaraffel

Denne åpne- og lukkemekanismen sørger for at vannet holder seg friskere, og at karaffelen kan stå i kjøleskapet uten å ta opp smak fra løk og annet med mye smak.

Bestill Menu Vannkaraffel hos Nordic Nest!

Åpne og lukkemekanismen sørger samtidig for å holde frukt og isbiter igjen i karaffelen når man heller.

Vannkaraffelen fra Menu er elegant utformet, og egner seg godt både til frokosten, på selskapsbordet, eller på møterommet. Ved å ha noen skiver med lime eller sitron i karaffelen sørger man samtidig for å legge til både smak, farger og friskhet.

Menu Vannkaraffel

Menu vannkaraffel er designet av Pil Bredahl. Pil Bredahl står også bak Rosendahl kjøleskapskaraffel. Vannkaraffelen fra Menu har et volum på 1,3 liter.

Menu Vannkaraffel med Lokk i Messing

Menu Vannkarafel Røkt Messing

Et annet alternativ innen vannkaraffel fra Menu er deres «Bottle» karaffel. Bottle vannkaraffel fra Menu er designet av Norm Architects som også står bak Menu Bottle salt og pepperkvern.

Bottle vannkaraffel fra Menu finnes i en blank utgave og en røkt utgave. Den røkte vannkaraffelen har et mer rustikk og brukt preg. Vannkaraflene i Bottle serien fra Menu er utstyrt med flotte korker i messing eller kobber.

Bestill Menu “Bottle” Vannkaraffel

Menu Bottle Vannkaraffel - Blank

Korken i messing eller kobber er med på å gi karaffelen et unikt preg. Korken benytter også silikon for at den skal sitte godt, og isolere bedre. Karaffelen passer godt både til hverdags og fest.

Bestill Menu Bottle Vannkaraffel!

Bottle vannkaraffel designet av Norm Architects finnes i størrelser på 0,5 liter og 1,0 liter. Hvilke som er tilgjengelig i de ulike variantene av karaffelen kan variere.

Andre Vannkarafler

En vannkaraffel er alltid praktisk. Enten om du ønsker å ha kaldt vann stående klart i kjøleskapet når du våkner på morgenen, eller om du ønsker å servere friskt vann på et møte, eller til vin i et selskap.

Om du trenger mer inspirasjon til vannkaraffel kan du se en større oversikt her: Vannkaraffel

Videre kan vi også anbefale vannkarafler fra både Eva Solo og Rosendahl. Se også Eva Solo kjøleskapskaraffel.