Mummi Mugge – Mummikanner fra Arabia

0

Mummikoppene fra Arabia har oppnådd stor popularitet, og mange samler på disse. Arabia har også et godt utvalg av Mummi mugger i samme serie.

Mummikannene passer godt sammen med de matchende Mummikoppene i serien, og er derfor også populære samleobjekt for den aktive Mummi-samler. Enkelte av muggene er ikke lenger i salg, noe som kan være med å øke samleverdien.

Mummi Mugge – Vennskap

Mummi mugge - Vennskap

Vennskap Mummi mugge ble lansert i 2016, og er en lyseblå mugge med design fra boken «Hvem Skal Trøste Knøttet?». Muggen viser Knøttet og Nurket som har funnet sammen og etter liv i isolasjon og ensomhet.

Bestill Vennskap Mummi Mugge hos Shopping4Net.no!

I Vennskap serien finner du i tillegg til Mummi muggen også serveringsskål, serveringsfat, oppbevaringsboks og et rundt serveringsbrett. I 2018 ble det også lansert en Mummikopp i vennskapsserien. Vennskap mummi mugge har et volum på 1 liter.

Mummi - Vennskap Servise

Mummi Mugge – Stamfaren / Forfedre

Mummi Mugge - Stamfaren

Stamfaren Mummi mugge er en svart mummikanne dekorert med motiver fra boken «Trollvinter». Mummitrollet som normalt ligger i dvale under vinteren, våkner i Januar og føler seg forvirret.

Stamfaren Mummi Mugge Finner du hos Shopping4Net!

På sin reise møter han blant annet den bustete Stamfaren som bor bak kakkelovnen. Stamfaren er en etterlevning fra hvordan Mummitrollene så ut for over 1000 år siden.

I Stamfaren serien finner du ved siden av Mummi mugge også en skål, Mummikopp, tallerken, drikkeglass og oppbevaringsboks.

Mummi Stamfaren

Mummi Mugge – Mummi på Eventyr

Mummi Mugge - Mummi på Eventyr

Mummi på Eventyr muggen ble lansert i 2013 og er utsmykket med illustrasjoner hentet fra boken «Kometen kommer». Muggen viser Snorkfrøken, Mummitrollet og Lille My som har oppdaget en maursti. I bakgrunnen ser man kometen som kommer nærmere.

Mummi på Eventyr Mugge Bestiller du her!

I Mummi på Eventyr serien finner du i tillegg til muggen, også en skål, Mummikopp, tallerken, bestikksett og ulike oppbevaringsbokser.

Mummi På Eventyr

Mummi Mugge – Mummihuset

Mummi Mugge - Mummihuset

Mummihus ble lansert i form av Mummikopp i 2015 og i 2018 ble denne Mummi muggen med Mummihus designet lansert. Muggen viser kjente Mummi-karakterer som titter ut av de ulike vinduene i Mummihuset.

Mummihus Muggen Bestiller du her!

I Mummihusserien vil du i tillegg til denne muggen kun finne et Mummikrus. Denne mummikoppen skiller seg fra de andre vet at den kommer med en liten rød papp-hatt designet som taket på mummihuset.

Mummihus

Mummi Fløtemugge – Ettermiddag i Salongen

Mummi Fløtemugge - Ettermiddag i Salongen

I 2018 lanserte Arabia en egen fløtemugge eller sausmugge med et volum på 0,35 dl. Fløtemuggen har fått navnet «Ettermiddag i Salongen» og viser Mummifamilien og Lille My på privaten hjemme i stua.

Bestill Ettermiddag i Salongen Mummi Mugge!

Mummi Fløtemugge