Mummikopper – Arabia Mummi Krus

0

Samler du på Mummikopper? Da er du ikke alene. Arabia Mummi krus har blitt et populært samleobjekt. Mummikoppene finnes med en rekke ulike design, samtidig som de er kreative og morsomme.

Arabia Mummikopper kan du kjøpe hos Shopping4net, ScandinavianDesignCenter eller KitchenTime.no.

Mummikopper

Mummikopper

Serien av Arabia Mummi krus er formgitt av Tove Slotte-Elevant etter de originale tegningene laget av Tove Jansson.

Det finnes i dag over 70 ulike Mummikopper. De første Mummikoppene fra Arabia ble lansert så tidlig som i 1990, og det har siden det kommet ut nye kopper hvert år.

De siste årene har det hvert år kommet ca. 2 nye kopper. Dette i tillegg til en sommerkopp og en vinterkopp. Flere av Mummikoppene er i dag ikke lenger tilgjengelige i butikkene, men må kjøpes privat. Dette gjør at de ofte kan være vanskelig å få tak i, og at de dermed kan stige i verdi.

Du kan se en komplett oversikt over Mummikopper her:
Den Store Mummikoppoversikten

Årets Mummikopp-nyheter 2013

Nyheter innen Mummikopper 2013

Nyheter innen Mummikopper 2013

Denne samlingen fant jeg på Photobucket og her er det flere Mummikopper jeg ikke har klart å finne  på noen nettbutikker.

Mummi krus

Mummi krus

Blodbanken er kjent for å gi bort slike Mummikopper som gaver til sine blodgivere, så det kan derfor være et godt tips å gi litt blod om du ønsker å starte opp Mummisamlingen din. Da gjør du samtidig en god gjerning!

Hvilke Mummikopper er Tilgjengelige?

På de nettbutikkene vi har sett på er det flere Arabia Mummi krus tilgjengelige. Prisen varierer mellom de ulike nettbutikkene, men nå rett etter jul ligger prisen på rundt 150 – 200 kroner per kopp. Du kan besøke de ulike butikkene her:

Shopping4NetScandinavianDesignCenterKitchenTime.no

Noe som er kult med Mummi krusene er at det er ulikt trykk på «forsiden» og «baksiden» av kruset. Disse er designet slik at det virker som om du ser tegningen fra andre siden om du snur koppen.

Skåler og Mummi-krus Sett

Shopping4net finner du flere ulike Mummi-skåler som er i samme design som flere av de ulike Mummikoppene. Shopping4net har også et utvalg av Mummi-tallerkener i de samme designene. Utvalget av tallerker er begrenset sammenliknet med utvalget av Mummikopper og skåler.

Så er det opp til deg å bestemme om du ønsker å samle på hele serien av Arabia Mummikopper, eller om du kun ønsker en spesiell eller noen få favoritter til din samling.

Andre Ulike Kaffekopper