Orrefors Ølglass – Sett med Ølglass til Ølsmaking

0
Orrefors Ølglass

Orrefors Ølglass

Nordmenns interesse for ølsmaking har vokst de siste årene, og stadig flere blir nysgjerrig på de ulike øltypene og bryggeriene. Mange har også startet å brygge øl hjemme og eksperimenterer med ulike ingredienser og metoder for å få frem ulike smaker.

Orrefors har med bakgrunn i dette laget et sett med ølglass for ølsmaking. Ulike typer øl, trenger ulike glass for å oppnå sitt fulle potensial og der er derfor lurt å ha et godt utvalg å velge mellom.

Bestill Orrefors Ølgass Ølsmakesett!

Orrefors «Beer Collection» Ølglass

Beer Taster Ølglass

Beer Taster Ølglass

Settet Beer Collection er en pakke med 3 ulike Orrefors ølglass. Pakken består av en Beer taster glass, et Beer pilsglass og et Beer lager glass.

Beer taster glasset er et klassisk ølglass for prøvesmaking av øl. Formen på dette ølglasset fra Orrefors løfter frem smaken i de fleste typer øl. Taster ølglasset er perfekt for smaksrike og sterke ølsorter, samt stouts. Taster glasset har et volum på 4,7 dl.

Bestill Orrefors Ølglass hos Shopping4Net.no!

Beer Lager Ølglass

Beer Lager Ølglass

Beer pilsner ølglass fra Orrefors er et pilsnerglass som passer godt både for lys pilsner med bitterhet og skum, men også for ølsorter som Ale og Bitter. Pilsner ølglass i dette settet fra Orrefors er høyt og smalt, og har et volum på 4,5 dl.

Beer lager ølglass fra Orrefors har et volum på 6 dl og er designet for lager øl. Alle ølglassene i Orrefors serien er designet av Erika Lagerbielke og har et eksklusivt og luksuriøst preg slik vi kjenner fra andre produkter fra Orrefors.

Se også Orrefors IPA-glass!

Orrefors Ølglass til Ølsmaking

Orrefors Ølglass til Ølsmaking

Orrefors Ølglass som Gave

Dette settet med ølglass fra Orrefors fungerer godt som et gavesett for de som er interessert og glad i god øl. Ønsker du å kjøpe sett med bare ett av glassene finnes disse også i egne pakker på 4 glass. Dette om du har planer om å invitere flere på ølsmaking, eller om du ønsker å ha et sett med ølglass tilgjengelig.

Bestill ølglassene fra Orrefors hos Shopping4Net!