Orrefors Street Karaffel og Glass

0
Orrefors Street

Orrefors Street

Orrefors Street er en spennende glass-serie designet av Jan Johansson i 2006. Orrefors Street serien har et maskulint og luksuriøst preg.

Se Utvalget av Orrefors Street Glass og Tilbehør!

Det kvadratiske rutenettet er skåret for hånd. Designet er inspirert av rutenettet i Manhattans gater i området rundt Central Park.

I dette området finner du også Madison Avenue, noe som gir en rask kobling til Don Draper og MadMen.

Orrefors Street Whiskyglass

Orrefors Street Whiskyglass

Orrefors Street Whiskyglass

De mest populære glassene i Orrefors Street serien er whiskyglassene. Whiskyglassene kommer i utgaven «Old Fashioned» med volum på 25 cl. og «Double Old Fashioned» med volum på 36 cl.

Bestill Orrefors Street Whishyglass hos KitchenTime.no!

Whiskyglassene er som de andre glassene i Orrefors Street serien laget i krystall. Orrefors Street Whiskyglass kan bestilles enkeltvis eller i pakker på fire.

Orrefors Street Karaffel og Isbøtte

Orrefors Street Isbøtte

Orrefors Street Isbøtte

I tillegg til de ulike glassene finner du i Orrefors Street serien også annet ulikt barutstyr. Ved siden av Street whiskey glass finner du karaffel og isbøtte.

Orrefors Street karaffel har et volum på 75 cl og har en høyde på 30,5 cm. Karaffelen er utstyrt med en svart kork som skaper kontrast til glasset og forsterker det maskuline preget. Korken til Orrefors Street karaffel er formet firkantet slik at den matcher flaskens form og utskåring.

Se Utvalget av Barutstyr fra Orrefors Street hos KitchenTime.no!

Isbøtten i Orrefors Street serien har en høyde på 15 cm og benyttes til servering av isbiter. På samme måte som karaffelen er isbøtten designet med sorte firkantede detaljer.

Se Flere Whiskyglass fra Orrefors!

Andre Orrefors Street Glass

Orrefors Street Cognacglass

Orrefors Street Cognacglass

Ved siden av whiskeyglassene finner du i Orrefors Street serien også flere andre typer glass til ulike drinker.

Du vil finne highball glass med volum på 40 cl, stilige martini glass med kapasitet på 22 cl. og tilsvarende rutenett som de andre glassene i serien.

Serien omfatter også et lekkert Street cognacglass med kapasitet på 15 cl.

Se De Ulike Orrefors Street Glass Her!