Orrefors Vinglass – Difference – Merlot – Intermezzo – Pulse

0

Orrefors vinglass finnes i en rekke ulike design. Under har vi sett på glasseriene Difference, Merlot, Intermezzo og Pulse.

Ved siden av disse finner du også flere andre typer Orrefors design innenfor vinglass. For en større oversikt kan du besøke Shopping4Net.no.

Se Full Oversikt over Orrefors Vinglass hos Shopping4Net!

Orrefors Difference Vinglass

Orrefors Difference Vinglass

Orrefors Difference Vinglass

I serien Difference fra Orrefors har hver vinsmak fått sitt eget vinglass. Her finner du et vinglas for primeur, sweet, crisp, mature, porter og fruit. De ulike vinglassene i Difference serien er formet nettopp for å få frem forskjellene i de ulike vintypene.

Vinglassene er formet for å få frem de ulike luktene og smakene som står sentrale i de ulike vintypene. Difference vinglass er utviklet i samarbeide med formgiver Erika Lagerbielke og vinkjenner Bengt-Göran Kronstam.

Bestill Orrefors Difference Vinglass hos Shopping4Net!

De ulike formene og designene på glassene gjør at de kanskje er mest interessante for de som ønsker å oppleve vin på en mer avansert måte. I Difference serien fra Orrefors finner du også ale og pilsner ølglass, samt champagne- og vannglass.

Se også vår oversikt over vinglass til hvitvin og vinglass til rødvin!

Orrefors Merlot Vinglass

Orrefors Merlot Vinglass

Orrefors Merlot Vinglass

Merlot er en klassisk serie med vinglass fra Orrefors. Serien ble designet av Erika Lagerbielke og lansert i 1995.

Vinglassene i Merlot serien har en lavmælt og moderne eleganse. Dette har gjort glassene til tidløse og de passer godt både til hverdag som til festmiddag. I Merlot serien finner du hvitvinsglass, rødvinsglass, ølglass og champagneglass.

Se Utvalget i Orrefors Merlot Serien Her!

Orrefors Intermezzo Vinglass

Orrefors Intermezzo Vinglass

Orrefors Intermezzo Vinglass

Intermezzo vinglass fra Orrefors ble designet av Erika Lagerbielke tilbake i 1985, og er lett gjenkjennelig med den blå dråpen i glassets stett.

Intermezzo vinglass har helt siden 1985 vært munnblåst på glassverket i Småland.

Bestill Orrefors Intermezzo Glass hos Shopping4Net.no!

I Intermezzo serien fra Orrefors finner du flere typer vinglass, ølglass, tumbler, snifferglass, martiniglass og whiskyglass.

Orrefors Pulse Vinglass

Orrefors Pulse Vinglass

Orrefors Pulse Vinglass

Pulse serien med vinglass fra Orrefors er designet av Ingegerd Råman. Pulse glassene er formgitt med tanke på øye, nese og munn der de ønsker å få frem drikkens fulle potensial.

Pulse glassene har et tidløst design med enkelhet i fokus. Vinglassene kan vaskes i oppvaskmaskin. I Pulse serien fra Orrefors finner du vinglass, ølglass og tumbler glass til vann.

Bestill Orrefors Pulse Vinglass hos Shopping4Net!