Panini Grill – Russell Hobbs Panini Toaster

0
Panini Grill

Panini Grill

Russell Hobbs sin 3-in-1 Panini grill er en praktisk kontaktgrill til innendørs bruk. Selv om dette er en panini grill er det ingenting i veien for å benytte den til både kjøtt og fisk, så vel som grønnsaker eller ostesmørbrød.

Les Mer om Russell Hobbs Panini Grill!

Grillplatene på denne panini grillen er dekket med et non-stick belegg, noe som gjør at du slipper å benytte stekefett.

Dette gjør at det oppstår mindre søl samt at rengjøringen går enklere.Når du unngår å benytte stekefett sørger du samtidig for at maten blir magrere.

Russell Hobbs 3-in-1 Panini Grill finner du hos Bakeren og Kokken!

Lokket er fleksibelt og kan derfor tilpasses tykkelsen på det som skal stekes. Det fleksible lokket sørger for maksimal kontakt mellom grillflatene og maten som skal stekes.

Andre Typer Panini Grill

OBH Nordica Panini Grill

OBH Nordica Panini Grill

Ønsker du en annen type panini grill finnes det flere å velge mellom. Panini grillene på bildet over er to ulike utgaver av OBH Nordica sin «OptiGrill».

XL versjonen av OBH Nordica OptiGrill har hele 9 ulike programmer for ulike matvarer. I tillegg har den et hjul slik at du kan velge stekestyrke.

Les om OBH Nordica OptiGrill Panini Griller!

Valg av steketemperatur

Valg av steketemperatur

Grilling Året Rundt!

Med en panini grill i huset har du mulighet til å nyte grillede hamburgere, pølser eller panini året rundt. Pynt opp hverdagsmaten med grillede grønnsaker eller lag deg et sprøtt ostesmørbrød til kveldsmat.

Det er noe eget med de grillstripene på maten. Det tar på en måte maten til et annet nivå slik at den skiller seg ut fra det hverdagslige. Om du er vant til ostesmørbrød eller panini laget i mikrobølgeovn, så har du mye å se frem til.

Bestill Russell Hobbs Panini Grill her!

Det er lite problemer med røyk fra disse panini grillene da de nesten er røykfrie. Dersom du opplever røyk, kontroller at det ikke er matrester som sitter fast i grillen. Det kan uansett være lurt å benytte panini grillen i nærheten av kjøkkenvifta over komfyren.

Relevante Produkter: