Philips Stavmikser – Testvinner HR1372

0
Philips Stavmikser

Philips Stavmikser

Philips stavmikser HR1372 er en sterk 700 watts stavmikser laget for å kunne oppnå profesjonelle resultater på hjemmekjøkkenet.

Knivbladet på HR1372 har en «Dobbel Action» funksjon der kniven kutter både horisontalt (bortover) og vertikalt (nedover) samtidig. Dette sørger for bedre opp-kutting av ingrediensene.

Denne stavmikseren fra Philips har 5 ulike hastigheter samt en turbofunksjon slik at du kan tilpasse hastigheten etter eget ønske.

Bestill Philips Stavmikser hos CDON.no

Video

Den best illustrerende videoen av denne Philips stavmikseren jeg karte å finne til dere var på Russisk (?). Beklager dette. Må samtidig gjøre oppmerksom på mulige variasjoner i maskin og tilbehør.

Testvinner i Flere Tester

Philips Stavmikser HR1372 har blitt kåret til «best i test» i flere tester av stavmiksere. Stavmikseren fikk karakteren «6» i Klikk.no sin test i desember 2010 (Kilde).

I desember 2012 fikk den gode skussmål (8 av 10 poeng) i Teknisk Ukeblad både for den lave prisen, samt den store utstyrspakken. Den fikk også god score for hvor enkel den var å rengjøre. De negative aspektene var at den hadde en del støy samt at den hadde en tendens til å suge seg fast til bunnen når de lagde suppe. (Kilde)

Bestill Philips Stavmikser hos CDON.no!

Tilbehør til Philips Stavmikser

Stavmikseren fra Philips kommer med en rekke tilbehør slik at du kan bruke den til flere ulike oppgaver på kjøkkenet.

Det er to hakkere sammen med denne stavmikseren. Den ene er liten og er ideell for mindre jobber som krydder og liknende, mens den større kan benyttes til supper og barnemat med mere. Den store hakkeren kommer også med en tilpasset kniv som kan benyttes til å knuse isbiter.

Med stavmikseren følger også en ballongvisp for visping av krem, majones, mousse, eggehviter og annet.

Det følger også med en ekstra stor og ikke minst høy mikserbolle formet som en kanne slik at du lett kan helle ut ingrediensene når de er ferdig mikset. Mikserbollen har litermål på siden slik at du har kontroll på hvor mye du lager, samt medfølgende lokk for tryggere oppbevaring i kjøleskapet.

Du kan se flere bilder av tilbehøret og lese mer om denne stavmikseren her!

Andre Stavmiksere fra Philips

Philips har også en rekke andre stavmiksere å velge mellom. Prismessig ligger HR1372 midt på treet, men du finner også billigere stavmiksere.

Se en oversikt over ulike stavmiksere fra Philips her!

Andre Stavmiksere