Pizzastein – Emile Henry Pizzastein til Grill eller Stekeovn

0
Pizzastein

Pizzastein

Skal du ha en tynn og crispy italiensk pizzabunn er det best å steke den i steinovn. Om du ikke har dette hjemme vil en pizzastein være et meget godt alternativ!

Emile Henry pizzastein er, som de fleste produktene fra Emile Henry, laget i lokal leire som finnes naturlig i Marcingy, Frankrike der de holder til og hvor de lager produktene.

Pizzasteinen kan kjøpes her!

Pizzasteinen er glasert med naturlige ingredienser som danner en «Flame Top» funksjon. Dette laget gjør steinen ekstra solid.

Emile Henry pizzastein tåler høye temperaturer, raske temperaturendringer og man kan skjære pizzaen direkte på steinen uten at den tar skade av dette.

Bruk Emile Henry Pizzastein i Stekeovn eller på Grill

Pizzastein på Grill

Pizzastein på Grill

Emile Henry «Flame Top» pizzastein kan benyttes i stekeovnen men er også laget for å kunne brukes på grill. Dette gjelder både gassgrill så vel som kullgrill og naturlig tre.

Bestill hos KitchenTime.no!

Sett pizzasteinen på grillen og lukk lokket så har du en egen pizzaovn!

Emile Henry er samtidig enkel å rengjøre og kan vaskes med såpe og vann. Den kan også vaskes i oppvaskmaskin om dette skulle være ønskelig.

Server Pizza Direkte på Steinen

På pizzasteinen finner du enkle og praktisk håndtak som gjør den lett å bære, samt å ta inn og ut av stekeovnen ved hjelp av grytekluter eller grytehansker.

Da pizzasteinen er laget av leire veier den langt mindre enn andre pizzasteiner. Dette gjør at det er lett å ta med seg pizzasteinen bort til spisebordet å servere pizzaen direkte fra steinen liggende på et gryteunderlag.

Ulikt mange andre pizzasteiner er denne steinen fra Emile Henry utstyrt med «Flame Top» belegget som gjør det mulig å skjære pizzaen direkte på pizzasteinen.

Pizzasteinen har også et pent design som gjør den langt penere å plassere på et spisebord.

Kommer i Tre Ulike Størrelser

emile-henry-pizzasteinPizzasteinen fra Emile Henry kommer i tre ulike størrelser. Liten, medium og stor.

Den minste pizzasteinen har en diameter på 25,5 cm, medium steinen har en diameter på 30 cm, mens den største har en diameter på 35,5 cm.

Velg mellom de ulike størrelsene:

  • Liten (25,5 cm)
  • Medium (30,0 cm)
  • Stor (35,5 cm)

Her kan du Velge Ønsket Størrelse på Pizzasteinen!

Annet Bruk av Emile Henry Pizzastein

Pizzasteinen fra Emile Henry må ikke kun benyttes til pizza. Da det også er en bakestein kan den også benyttes til baking av for eksempel hjemmelaget brød.

Ett annet eksempel på alternativ bruk av denne pizzasteinen er at man kan benytte den som en grillstein der man kan grille mat som normalt ville falt mellom rillene i risten på grillen.

 Bestill Emile Henry Pizzastein hos KitchenTime.no!

Andre Relaterte Produkter: