Poul Pava Glass – Lekne Drikkeglass fra Poul Pava

0

Poul Pava glass er utsmykket med de samme lekne og barnlige figurene som vi kjenner fra de andre servisedelene fra Poul Pava. Drikkeglassene er illustrert med tegningene fra den danske kunstmaleren Poul Pava.

Poul Pava Glass

Poul Pava har jobbet med kunstmaling i over 30 år. Hans motiver med de karakteristiske barnetegningene beskriver i følge Pava selv, «Barnet i oss alle», og er utformet i en naiv og spontan stil.

Bestill Poul Pava Glass hos Bakeren og Kokken!

Poul Pava Icons Drikkeglass i Farger

Poul Pava Icons Drikkeglass i Farger

Bestill Poul Pava Icons Drikkeglass i Farger – 26 cl!

Poul Pava glass i farger finnes i størrelsene 26 cl, og 36 cl. Glassene er en del av Icons serien som vi også finner i Poul Pava servise og Poul Pava krus.

Icons serien består av karakteristiske barnetegninger i enkel drakt. Poul Pava drikkeglass i Icons serien kan også kombineres med de andre Poul Pava servisene som Icons Mega og Be Friends.

Poul Pava Icons Glass 36cl

Bestill Poul Pava ICONS Glass 36cl!

Ved siden av drikkeglass finner man også glassboller, vannkarafler og oppbevaringsbokser med de klassiske Poul Pava Icons figurene i farger.

Se Et Større Utvalg av Poul Pava Seriene fra Aida!

Poul Pava Glass – Nøytrale Farger

Ønsker du et sett med mer diskret Poul Pava glass finnes det også flere serier med drikkeglass med enklere svarte og hvite strektegninger.

Poul Pava Great Guys Glass med Karaffel

Blant de svarte og grå illustrerte drikkeglassene fra Poul Pava og Aida finner man seriene «Great Guys» og «Pure Friends».

Bestill Poul Pava «Great Guys» Drikkeglass med Vannkaraffel!

I «Great Guys» finner man flere av de ulike Poul Pava figurene. «Great Guys» består av en gjeng med gutter, og kan minne litt om gjengen fra South Park. I «Great Guys» serien med Poul Pava glass finner man også en matchende Poul Pava vannkaraffel.

Hvite Poul Pava Glass

Ønsker du en enda mer nøytral samling med Poul Pava glass kan serien «Pure Friends» være et egnet alternativ. Pure Friends fra Poul Pava er laget med hvite strektegninger.

Bestill Poul Pava Glass «Pure Freinds» hos Bakeren og Kokken!

Poul Pava fra Aida – Mer en Drikkeglass

Poul Pava Servise

Poul Pava serien fra Aida består av mer en bare drikkeglass. Ved siden av Poul Pava glass finner man også et bredt utvalg av serviser, kopper, serveringsfat, oppbevaringsglass, paiformer og annet.

Se Flere Produkter fra Poul Pava Kolleksjonen!

Dette gjør at du kan utvide samlingen din både med Poul Pava glass eller annet servise. Utvalget består av mange ulike Poul Pava serier, som lett lar seg kombinere til et flott og lekent frokost- eller lunsjservise.

Bestill Poul Pava Glass hos Nordic Nest!

Poul Pava Drikkeglass