Poul Pava Krus – Lekne Poul Pava Kopper!

0

Den danske billedkunstneren Poul Pava lanserte i 2008 sin egen serie med krus og servise, illustrert med de lett gjenkjennelige figurene. Serien ble utviklet i samarbeid med den danske serviseprodusenten Aida.

Poul Pava Krus

Poul Pava serien har siden den tid utviklet seg med nye illustrasjoner, og nye servisedeler. Blant seriene fra Poul Pava finner man «Great Guys», «Be Friends» og «Original ICONS».

Finn Poul Pava Krus hos Bakeren og Kokken!

Lekne Poul Pava Krus

Illustrasjonene på Poul Pava kopper og krus er lekne og spontane, og minner mye om tegninger laget av barn. Poul Pava beskriver selv sine motiver som «barnet i oss alle».

Poul Pava Kopper og Krus

De barnlige strekene, og de sterke fargene, står i sterk kontrast til det mer klassiske porselenet som benyttes i koppene og krusene i serien.

Gjennom sitt unike preg har Poul Pava skapt et lite univers med illustrerte karakterer. Ved siden av Poul Pava krus, finner du hans illustrasjoner også på annet servise, glass og drikkeflasker, så vel som på interiørartikler, sengetøy og klær.

Poul Pava Kopper – Great Guys

Poul Pava Kopper - Great Guys

I Great Guys serien fra Poul Pava finner man store illustrasjoner i svart/hvitt. Koppene finnes i utgaver med svart bakgrunn og hvite illustrasjoner, og i utgaver med hvit bakgrunn og svarte illustrasjoner.

Poul Pava «Great Guys» Krus Finner du hos Nordic Nest!

Great Guys koppene fra Poul Pava er produsert i porselen med dobbelvegg, noe som hjelper for å isolere koppen. Great Guys Poul Pava krus har et volum på 30 cl, og en høyde på 14 cm. Koppene kan vaskes i oppvaskmaskin.

Poul Pava kopper - Great Guys

I Great Guys serien fra Poul Pava finner du ved siden av kopper og krus, også servisedeler som tallerkener, skåler og drikkeflasker. Great Guys kan også kombineres med andre serviseserier fra Poul Pava.

Se Oversikt Over Poul Pava «Great Guys» Serviser!

Poul Pava Krus – Be Friends

Poul Pava Krus - Be Friends

Be Friends er en annen serie med Poul Pava servise. Poul Pava krusene i Be Friends serien er mer fargerike sammenlignet med Great Guys.

Se Hele «Be Friends» Serien fra Poul Pava hos Bakeren og Kokken!

I Be Friends serien finner du ulike design som City, Party og Beach. Dette skaper en stor variasjon i fargevalg. Alle fargevalgene passer godt sammen, og kan også kombineres med andre Poul Pava serier.

Koppene er laget i to-lags porselen og har et volum på 30 cl. Koppene kan vaskes i oppvaskmaskin.

Poul Pava Be Freinds Kopper og Krus

Original ICONS Kopper fra Poul Pava

Poul Pava Krus - Original ICONS

Illustrasjonene på Original ICONS koppene fra Poul Pava ble opprinnelig lansert av Aida i 2008 og er i dag relansert i ny utgave.

Koppene har de klassiske Poul Pava illustrasjonene, men er enklere og mer barnslig i utformingen sammenlignet med Be Friends.

Finn Poul Pava «Original ICONS» Kopper hos KitchenTime.no!

Ved siden av Original ICONS Poul Pava krus finner du også i denne serien ulike tallerkener og vannglass, samt ulike fat og skåler.

Original ICONS Poul Pava krus er utviklet i dobbeltvegget porselen og har et volum på 30 cl. Høyden på koppene er på 14 cm. Kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Se Flere deler i Original ICONS Serien fra Poul Pava!

Poul Pava Kopper - Original Icons