Pyrex Ildfast Form i Glass

0

Et godt sett med ildfaste former er en god hjelper på kjøkkenet og i matlagingen. Pyrex ildfaste former er laget i solid glass og passer godt til matlagingen.

En ildfast form er ideell når du skal lage en god middag. Klassiske retter som passer godt i ildfaste former er lasagne, gratenger, paier, ovnsbakte grønnsaker, ovnsbakte poteter, laks og mye annet.

Bestill Pyrex Ildfaste Former Sett i 2 Deler!

Pyrex Ildfast Form

Pyrex ildfaste former selges i sett på to glassformer. Den største har en størrelse på 34 x 22 cm og rommer 2,6 liter, mens den minste har en størrelse på 30 x 19 cm og rommer 1,9 liter. Størrelsen på de ildfaste formene fra Pyrex gjør at du kan oppbevare den minste formen i den største.

Bestill Pyrex Ildfast Form hos Bakeren og Kokken!

Pyrex Ildfast Form

Pyrex ildfast form tåler ovnsvarme opp til 300 grader. Det skal holde for de fleste stekeovner og oppskrifter. De ildfaste formene fra Pyrex kan også benyttes i fryser, kjøleskap og mikrobølgeovn.

Om du tar den ildfaste formen ut av fryseren, er det allikevel lurt å la den få tine godt før du har den over i stekeovnen. Dette for å unngå en for rask overgang i temperaturer.

Rimelig Pyrex Begynnersett for Ildfaste Former

Pyrex er et rimelig alternativ innen ildfaste former. De er derfor et flott startsett for den som skal flytte i egen bolig eller på hybel for første gang.

Ildfaste former er gode redskaper når man skal begynne å lage middager til seg selv. Ha ingrediensene i formen og sett de inn i ovnen.

Her Bestiller Du Pyrex Ildfaste Former!

På denne måten fungerer Pyrex ildfast form også som en god bursdagsgave eller innflytningsgave for den nyetablerte studenten.

Selv om Pyrex ildfaste former er rimelige i pris, er de også av høy kvalitet. I produktbeskrivelsen hos Bakeren og Kokken oppgir de at de gir 10 års garanti, så de er laget for å være i bruk og holde godt.