Spennende og Uvanlige Knivblokker av Raffaele Iannello

0

En knivblokk er en smart innredning for å samle de største kjøkkenknivene, samtidig som du beskytter de og oppbevarer de på en tryggere måte.

De fleste ønsker nok pent designede eller klassiske knivblokker, som disse fra Eva Solo, eller knivblokkene fra Global.

Se også vår oversikt over knivblokker her!

Mange liker å ha litt mer kreative knivblokker på kjøkkenet. Under finner du flere kreative og litt uvanlige knivblokker. Disse knivblokkene er humoristiske og blir raskt et samtaleemne samtidig som de er funksjonelle og tar godt vare på knivene.

Voodoo Knivblokk

Voodoo Knivblokk

Voodoo Knivblokk

Voodoo knivblokk er vel den mest kjente og mest populære knivblokken designet av Raffaele Iannello. Voodoo knivblokk går også under navnet «TheEx» i USA og Canada, noe som godt beskriver tanken bak designet.

Les mer om Voodoo Knivblokk hos designeren

Bestill hos Coolstuff.no

Five Finger Filet Knivblokk

Five Finger Filet Knivblokk

Five Finger Filet Knivblokk

Five Finger Filet knivblokk er et annet kreativ design av Raffaele Iannello. Ideen bygger på den fryktinngydende knivleken man lekte når man var mindre.

På samme måte som knivleken alltid gikk galt til slutt, har det også gått galt for denne knivblokken. Den ene kniven skal nemlig plasseres midt på baksiden av hånden..

Les mer om Five Finger Filet knivblokk hos designeren!

Hjerte “Broaken Heart” Knivstativ

Broaken Heart Knivblokk

Broaken Heart Knivblokk

Om du ønsker å vise din kjærlighet til matlagingen, eller om du bare er over gjennomsnittet glad i kjøkkenknivene dine, vil muligens dette hjertet fungere godt som en knivblokk for deg.

Også dette designet er gjort av Raffaele Iannello.

Knivblokken har fått navnet «Broken Heart», et navn som kan minne mye om «The Ex». Denne er allikevel kanskje litt mindre voldelig.

Les mer hos Coolstuff.no!

Relevante Produkter: