Retro Tekanne fra Sagaform

0

Den stilige Retro tekanne fra Sagaform er designet med et mønster og en form som tar deg tilbake til 50 tallets Skandinavia. Tekannen er designet av Lotta Odelius og er laget i steingods.

Sagaform Retro Tekanne

Sagaform Retro Tekanne

Selv om Sagaform Retro tekanne er designet med inspirasjon fra 50-tallets mønster og funksjon, er kannen også tilpasset moderne forhold. Dette gjelder både med tanke på tekannens volum på 1,5 liter, samt at den kan vaskes i oppvaskmaskin.

Bestill Sagaform Retro Tekanne hos Shopping4Net.no!

Sagaform Retro

retro-tekanne

Denne tekannen er en del av Sagaform sin Retro serie som omfatter en rekke kjøkkenutstyr i dette nostalgiske mønsteret. Ved siden av tekanne finner du i Retro serien også ulike oppbevaringsglass, skåler og tallerkener, samt tekopper og tekrus.

Dette gjør at du kan ha et komplett retro frokost- eller te-servise til deg selv, og også til dine gjester.

Se Hele Retro-serien fra Sagaform hos Shopping4Net!

Designet er et eksempel på Skandinavisk design som er både moderne og nostalgisk i sin form. Med tradisjonelle fargekombinasjoner og mønster kombinerer designet naturen og geometrien. Den tradisjonelle inspirasjonen kombineres med moderne design og funksjonalitet.

sagaform-retro

Andre Tekanner

Vi har tidligere omtalt flere tekanner her på nettsiden. Du kan se vår store tekanne oversikt. Les også om Bodum tekanne, Eva Solo tekanne eller Menu tekanne i glass.

Vi kommer hele tiden til å legge til nye tekanner på denne siden, så det er bare å følge med videre i tiden fremover!

Her Bestiller du Retro Tekanne fra Sagaform!

retro-oppbevaringsboks