Riedel Ølglass – Veritas Ølglass fra Riedel

0

Riedel ølgass i serien Veritas. Veritas serien er en ny serie med vinglass og ølglass fra Riedel. Riedel Veritas serien ble lansert i 2014 etter at Georg Riedel ønsket å lage en serie med glass som var visuelt pene og en fryd å holde samtidig som de var konkurransedyktige på pris.

Riedel Ølglass

Bestill Riedel Ølglass hos BakerenOgKokken.no!

Riedel Veritas glassene blir ofte sett på som en oppgradert versjon av Riedel Vinum, da glassene er høyere, lettere og penere, samtidig som de har beholdt muligheten for å vaske glassene i oppvaskmaskinen.

Veritas Riedel ølglass er maskinlaget, men har beholdt mye av kvaliteten og karakteren til de munnblåste glassene. Riedel ølglass har et volum på 43 cl, og har en høyde på 16 cm. Ølglassene i Veritas serien fra Riedel kommer på stett og er laget maskinelt av fin krystall.


Riedel Veritas Ølglass Bestiller du Her!

Riedel Ølglass for Spesielle Anledninger

Selv om Georg Riedel ønsket at Veritas ølglass skulle være konkurransedyktige på pris, så er denne utgaven av Riedel ølglass fortsatt reservert for spesielle anledninger. Prisen i dag ligger på rundt 500 kroner for et sett på 2 ølglass.

Glassene er som nevnt laget i krystall. Riedel ølglass er både tynnere og lettere i vekt enn hva man normalt forventer av et ølglass, samtidig som de erfarne glassdesignerne hos Riedel har bevart holdbarheten.

Riedel ølglass er tulipanformet og passer kanskje best til pilsnerøl, IPA eller Belgisk Ale.Om du ønsker å utvide vinglass samlingen din finner du i Veritas serien fra Riedel også en rekke ulike vinglass til alle typer vin.

I Veritas serien fra Riedel finner du i tillegg til vin- og ølglass, også brennevinsglass og champagneglass.

Se Flere Glass i Riedel Veritas Serien!